Napraviće vam PAKAO od života: Ova 3 znaka su NAJOKRUTNIJA

Oni uživaju u tuđoj patnji. Okrutni su, zlobni i osvetoljubivi, a ako im se zamerite, često ćete zbog te odluke višestruko zažaliti.

Astrologija otkriva koji su najokrutniji od svih znakova Zodijaka:

Škorpija
Škorpija je najokrutniji od svih znakova. Oni nemaju problema da zgaze nekoga ko im se nađe na putu i/ili manipulišu njima da bi dobili ono što žele.

Okrutni su i obično nemaju nikakvog saosećanja prema ljudima koje povrede, štaviše, ponašaju se kao da su oni krivi što su im se našli na putu. Jedna od stvari koje Škorpije rade jeste to što pričaju o pretpostavkama koje o vama imaju (o vašim motivima, namerama i vrednostima) i reaguju na njih bez da otkriju jesu li te pretpostavke istinite. Teško je braniti se kad ste optuženi za stvari koje nisu nužno istinite. Škorpija voli da drži ljude van ravnoteže, tako da kad udare, njihove žrtve se lako raspadaju.

Ovan
Jak je na rečima, a njegove izjave mogu da budu pune otrova. Okrutni su kad ih neko naljuti ili uznemiri, i to kod njih podstiče bujicu zlobnih izjava, a da ni na sekund ne razmisle o tome kako će to povrediti drugu osobu ili kako će to izgledati.

Oni su takođe toliko konkurentni da mogu da budu odvratni kao pobednici i najgori gubitnici. Bilo kakvo takmičenje s Ovnom može vas dovesti do toga da iskusite njihov otrov i zlu „duhovitost“. Kad se ohladi ili postane svestan šta radi, smiriće se i ponovo postati zabavni šarmer. Ali povredu neće brzo zaboraviti.

Lav
Lavovi su toliko popularni i harizmatični da ih je teško ne voleti. Ali, kad se osete ugroženo ili da im neko preotima centar pažnje, brzo postaju nemilosrdni i samo će čekati pravi trenutak da vas rastrgnu na komadiće.

Čini se da Lavovi znaju tačno kako da izvrše svoju osvetu koja će slučajnim posmatračima izgledati slučajno ili bezazleno, a žrtvu će u potpunosti uništiti. Oni će igrati prljavo i neće se suzdržavati ako nameravaju da vas unište. Nikad nije dobra ideja zameriti se Lavu jer njihove kandže ostavljaju duboke ožiljke.

7 komentara
 1. Anonimni

  Škorpion sam i ne želim da kažem jel ovo istina ili ne, to je tajna a i zatvoren sam. Sprdam se, sve zavisi od raspoloženja. 😉

 2. Nataša Gajić

  3u1 je samo… igrica!

 3. Anonimni

  Lav sam, al kao da nisam… Kad to čitam, kao da se radi o nekoj, pitaj Boga kojoj osobi…. Šta pišete gluposti? Nikad baš nisam volila biti u centru pažnje, isticati se, barem ne namjerno, a bome nikad nikom nisam ni u mislima htjela uništiti život, ma šta god da mi napravio! Naravno ako bi mojoj djeci, e to je druga stvar…. Tad bi bez razmišljanja učinila život i ognjem i paklom…

 4. Anonimni

  Ovan sam, al kao da nisam… Kad to čitam, kao da se radi o nekoj, pitaj Boga kojoj osobi…. Šta pišete gluposti? Nikad baš nisam volila biti u centru pažnje, isticati se, barem ne namjerno, a bome nikad nikom nisam ni u mislima htjela uništiti život, ma šta god da mi napravio! Naravno ako bi mojoj djeci, e to je druga stvar…. Tad bi bez razmišljanja učinila život i ognjem i paklom…

 5. Nataša Gajić

  Džungel Pošta. Imam već duplog u kući (diši duboko)… Ovna. Pa, nikom ništa!

 6. Džungel pošta

  Nataša počinjes da probuđuješ pažnju duplog lava.

 7. Nataša Gajić

  „nemam druga posla nego da se drugom priuštim i dodvorim“- a šta drugo da radim nego da te zadavim/ ako ne zadivim oženim i udomim („razdomim“) i ostanem usamljen a ubav ustanem osamljen na vjetru koji me nosi uvijek od pa do tebe… drugi se igraju s djecom… nerođeni vuče muk (nelogičnost se liječi kao sve)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike