U trendu

Ne možete ih prevariti: 3 NAJINTELIGENTNIJA znaka Zodijaka

Kkrasi ih intelektualna znatiželja, ali i velika pronicljivost, a naročito Škorpiju koju retko ko može da prevari…

1. Blizanci

Blizanci još od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Vrlo su radoznali pa ih zanima mnogo stvari iz različitih sfera, iako su najčešće naklonjeni umetnosti. Vrlo su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvek su okruženi ljudima s kojima mogu da vode konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnog partnera s kojom će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

2. Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da nema stvari u koju Škorpijin prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli da prodru. Oni uvek teže da u svemu osete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima nemojte pokušavati da manipulišete jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale i tuđe namere.

3. Strelac

Strelčevi uvek imaju potrebu da znaju više i da deluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su i te kako pronicljivi i dobro znaju procenjuju situaciju.

Vrlo su društveni i znaju kako s ljudima. Oni već na ‘prvu loptu’ pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i dobro procenjuju kakav je ko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i prirodne nauke su im jača strana. Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom celog života, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.