Ne slušajte ih: od ovih 5 znakova dobićete NAJGORE savete

Iako su im namere obično dobre, od svih 12 znakova zodijaka, ovih 5 je najgore u davanju saveta.

Ribe

Savete koje daju temelje na vlastitom iskustvu i problemima, a ne na zdravom razumu. U životu se vode osećanjima i misle da su i svi ostali takvi. Ipak, ponekad im se omakne i neki dobar i koristan savet.

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna obično nemaju dovoljno strpljenja za tuđe probleme. Oni najčešće kažu prvo što im padne na pamet i vole sve na brzinu.

Škorpija

Osobe rođene u ovom znaku teško mogu biti objektivne kada od njih savet zatraži bliska osoba i ne vode se logikom, već emocijama.

Strelac

Osobe rođene u ovom znaku obično znaju svašta o svemu, što je dobra stvar, dok s druge strane ni za šta nisu stručnjaci. Imaju mišljenje o svemu, od mode do politike. Zato su i njihovi saveti utemeljeni na njihovim čvrstim verovanjima i samim tim nisu ni dobri. Zanimljivo je – nijedan Strelac ne bi poslušao vaš savet.

Vodolija

Sklone su davanju nasumičnih saveta.

5 komentara
 1. Anonimni

  JA DVOSTRUKI GLUPI STRELAC (posto neznam kao nista) sam prvo sa srednjom pa ona kao Ing,28 godina radio u inostranstvu ,za jednu YU firmu i za 7 privatnih kompanija zavisno od ugovora 2 ili 3 godine. Znate li kad sam prestao da radim po svojoj volji (radni staz ukupno YU +6 stranih zemalja -7 privatnih kompanija),kada sam poceo da zaboravljam u struci a kolege koje sam nE STIDECI se pitao za pomoc otisle IZA DUGE . Za STRELCE vazi pravilo da su veciti PUTNICI ,kako u zivotu tako i u poslu .Da ja sam taj koji pobija vase pisanje „da savete delimo po svom verovanju“ ne gospodo samo po onom sto se moze PROVERITI i KONTROLISATI! Znate „u lazi su kratke noge“ ,druga „zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju .Evo molim VAS uputite mi bilo koji koristan savet dali za mene ili moje prijatelje u svemu cu Vas poslusati.A u poslu ne poslusati dobronameran ,strucni savet se KAD TAD osveti .Pozzz od DVOSTRUKOG STRELCA osamdesetih godina!

 2. Anonimni

  Čim Vam treba savet, vi ne razmišljate svojom glavom. Sedite,i razmišljajte.Naći ćete rešenje i put.

 3. Anonimni

  Od Svih..ha..hahaha

 4. Anonimni

  Ali od kojih DVANAEST znakova ćete dobiti najbolje savete ?

  1. Anonimni

   Pitanje je vise nego ODLICNO!

Napišite komentar