U trendu

Ne umeju da čuvaju tajnu: Tri horoskopska znaka kojima ne treba verovati

Svima nam je potreban neko ko će čuvati naše tajne bez obzira na sve. Od nove simpatije pa sve do tužnih priča, definitivno nam je u životu potreban neko ko sve to može slušati, i to bez osuđivanja. Ali, ponekad nije jednostavno proceniti kome trebamo verovati. Uostalom, ne može svako da bude dobar čuvar tajni.

Evo tri horoskopska znaka prema astrologiji u koja ne treba lako verovati.

1. Ribe

Ovo su inteligentni ljudi. Oni znaju kada i kako mogu da obave svoj posao. I iako stvaraju dobra prijateljstva, nije uvek dobro verovati Ribama. Razlog? Kada dođe vreme, neće im smetati da nekome otkriju vašu tajnu.

Većinu vremena Ribe su opsednute sobom, a ako bude potrebno, neće imati ništa protiv da izaberu sebe umesto nekog drugog. Dakle, sledeći put kada se poverite Ribama, možete očekivati ​​neočekivano.

2. Strelac

To su ljudi koji vole zabavu i entuzijazam. Njihovo zadovoljstvo i zabava im većinu vremena ostaje prioritet.

Ako se s vama dobro zabavljaju, sve je u redu, ali ako i kada se stvari pokvare među vama, ne bi trebalo da očekujete ​​da će zadržati vaše poverenje. Njihova mantra je: ‘Ako činite dobro, dobro će vam se i vratiti’.

3. Lav

Lavovi su opušteni i veseli ljudi. Dobri su prijatelji i njih je dobro imati uza sebe.

Oni sigurno neće slomiti nečije poverenje sve dok tu ne dođe u pitanje cena njihovog dostojanstva i/ili dostojanstva njihove porodice. Zato je bolje da imate na umu i da pazite šta govorite Lavu, piše Pinkvilla.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.