Ne zna za sredinu: ovaj znak ili je presrećan ili pati

Život im je u znaku kontrasta, idu od ogromne sreće do krajnjih granica patnje. Nepoverljivi su i izdržljivi, a opterećeni kompleksima niže vrednosti. Nemirnog su duha.

Veliki su idealisti i često trče u susret opasnosti. Zbog nemogućnosti da realno sagledaju stvari, uleću u ogromne poduhvate sa puno rizika, suviše su osetljivi, lako se uzbuđuju i stalno traže potvrdu ljubavi.

Ako se zaljube, uporni su u dokazivanju svoje iskrene privrženosti i vernosti, pa zbog toga imaju neugodnosti.

Veoma su ljubomorni, žele da ih svako razume i uživaju da ih drugi sažaljevaju dok pate.

Rak je primer idealnog muža koji želi da pomogne. Rado se žrtvuje za bolji život ukućana i zato ne traži ništa drugo sem kućnog mira, tople sobe i muzike. Muzika, to je druga vodeća misao ljudi rođenih u ovom znaku.

Veoma su razdražljivi i lako menjaju raspoloženja, pa mogu biti nezgodni za okolinu.

U pitanju je RAK (od 22. juna do 22. jula).

4 komentara
 1. Martha

  Rak sam i znak i podznak i mislim da sam najveselija i najoptimističnija osoba. Istina nemam niti jednu drugu planetu u raku pa je možda i to razlika. Ako i padnem u loša raspoloženja brzo se dignem i ne koristim nikakve stimulanse čak niti cigarete. Eto,hvalite me usta moja hahaha

 2. Anonimni

  Ima nesto i u podznaku

 3. Šmeker

  Obične nepopravljive patetične pači*ičke.Bundžije bez razloga (ali i zaleđine),ne znaju šta će sa živcima.Lakše im je da se napiju i prave se pametni,nego da razumno reše nastale probleme kojima su obično oni uzročnici.

  1. Anonimni

   E Smekeru 😂😂😂 dobro si se isprdockao sa komentarom. Proveri ti koji znak je najopasniji od svih, pa se opet javi kad budes makar punoletan

Napišite komentar