U trendu

Nedeljni horoskop (17. 4. – 23. 4. 2017)

OVAN

Očekuje vas povoljan period u kom nećete biti preterano opterećeni poslovnim obavezama. Na polju ljubavi očekuje vas zanimljiv susret sa osobom rođenom u znaku Vodolije. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da imate velike tegobe i smetnje. Mogući su manji problemi sa osetljivim nožnim zglobovima, pa se čuvajte eventualnih povreda kojima ste skloni.

BIK

Moguće su manje promene na vašem polju posla iako je vaše radno mesto i dalje stabilno. Kada je u pitanju ljubav, moguće je manje zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. Na polju zdravlja su naglašeni problemi koji se odnose na kičmu, leđa, ukočenost. Preporuka je da posetite fizijatra ili kiropraktičara i da bolove koje vas muče ne uzimate zdravo za gotovo.

BLIZANCI

Moguće su manje komplikacije kada su u pitanju formalnosti ili poslovi koji se odnose na papirologiju. Ljubavna situacija je bolja ako ste slobodni, Ako već imate partnera, moguće su svađe i nesporazumi. Povedite računa o mogućim problemima sa cirkulacijom, pogotovo u predelu nogu. Pored toga, mogući su i manji problemi zbog povišenog holesterola.

RAK

Skloni ste donošenju brzopletih odluka kada su u pitanju nove investicije i finansijska ulaganja. Na polju ljubavi su moguća zanimljiva dešavanja i avanture na bazi strasti. Kada je u pitanju zdravlje, trebalo bi da povedete računa o urogenitalnom traktu, kao i o mogućim problemima koji se odnose na debelo crevo i probavu. Ceo donji stomak vam je generalno osetljiv.

LAV

Očekuju vas manje svađe i prepirke sa poslovnim partnerom, nije vam preterano povoljan period. Kada je u pitanju ljubav, vraćaju se neki stari problemi ako ste u braku. Na polju zdravlja vas očekuju manje tegobe vezane za osetljivu kožu, pojavu alergija ili ekcema. Povedite računa i o osetljivim ušima, možete biti skloni upalama ili manjim infekcijama u ovom predelu.

DEVICA

Imate dosta poslovnih obaveza i nije vam baš lako da se organizujete na pravi način. Ljubavna situacija je komplikovana jer vam se razum i osećanja ne podudaraju ni malo. Povedite računa u ovom periodu jer ste skloni zdravstvenim problemima. Imunitet vam je oslabljen i samim tim ste veoma osetljivi. Izbegavajte preterano naprezanje i posetite lekara radi kontrole.

VAGA

Iako niste planirali da se preterano posvetite poslu,  ipak ćete morati jer vam dolaze neodložne obaveze. Na polju ljubavi vas očekuje novo poznanstvo sa osobom o kojoj ste čuli neke glasine. Kada je u pitanju zdravlje, treba da povedete računa o mogućim problemima vezanim za kardiovaskularni sistem, kao i za povišen krvni pritisak. Pored toga, i oči su vam osetljive.

ŠKORPIJA

Vi imate dosta energije, pa ako se bavite prvatnim poslom, možete biti veoma efikasni. Kada je u pitanju ljubav, možete da se nadate lepim trenucima sa osobom koju želite da osvojite. Na polju zdravlja su mogući manji problemi vezani za pesak ili kamen u mokraćnim kanalima ili bubrezima. Pored toga, treba da obratite pažnju i na osetljiv grudni koš i pluća.

STRELAC

Ukoliko ste planirali kraće putovanje, moguće su neke komplikacije ili odlaganja. Ljubavna situacija je kod vas veoma zanimljiva, očekuje vas flert i nova poznanstva. Povedite računa o mogućim problemima sa disajnim putevima, sinusima, ali i sa osetljivim grlom. Skloni ste prehladama ili manjim infekcijama. Potrudite se da ojačate svoj imunitet.

JARAC

Očekuje vas finansijski dobitak i generalno pozitivna situacija na poslovnom planu. Na polju ljubavi nemate naznačene veće promene, ako ste u vezi moguće je da malo pritiskate partnera. Kada je u pitanju zdravlje treba da povedete računa o svojoj ishrani. Moguće je da vam je apetit malo pojačan i da ste skloni prejedanju, a samim tim i gojenju. Smanjite slatkiše.

VODOLIJA

Teško vam je da se koncentrišete na osnovne poslovne obaveze, pa imate prilično naporan period ispred sebe. Kada je u pitanju ljubav, dajete svoj maksimum da usrećite voljenu osobu. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za glavobolju, vrtoglavicu, variranje krvnog pritiska. Osetljivi ste i razdražljivi. Sada vam je potrebno više sna nego inače.

RIBE

Dajete sebi malo oduška i distancirate se od konkretnih poslova da biste neko vreme proveli smišljajući nove poteze i kreacije. Ljubavna situacija bi mogla biti komplikovana zbog paralelnih veza. Povedite računa kada je u pitanju vaše zdravlje u narednom periodu jer ste skloni problemima na bazi stresa. Potrudite se da višak energije koji imate usmerite na nešto pozitivno.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.