U trendu

Nedeljni horoskop (22. 5. – 28. 5. 2017. godine)

OVAN

Brinete se zbog finansijskih ograničenja koja su vam se pojavila. Na polju ljubavi očekuje vas sasvim stabilna situacija, bez bilo kakvih trzavica i komplikacija. Kada je u pitanju zdravlje treba da imate na umu da tokom ovog perioda lako možete dobiti višak kilograma ili biti skloni prejedanju i prekomernom unosu masne hrane i slatkiša.

BIK

Aktivni ste na poslovnom planu jer ste svesni činjenice da dosta toga zavisi samo od vas. Kada je u pitanju ljubav, očekuju vas lepa dešavanja sa osobom koja vam je draga. Na polju zdravlja ne bi trebalo da imate veće probleme. Jedino s vremena na vreme možete biti pomalo malaksali pa se preporučuje da dovoljno spavate i odmarate, nekad i po danu.

BLIZANCI

Povoljan je period ako se bavite nekim umetničkim poslom. U suprotnom, skloni ste tome da odlutate od obaveza. Ljubavna situacija mogla bi biti veoma zanimljiva, maštate stalno o jednoj osobi. Povedite računa o mogućim problemima vezanim za cirkulaciju, krvotok, kao i za osetljiv predeo nogu, zglobova, stopala. Pored toga, moguće su povremene glavobolje.

RAK

Pred vama je odličan period u kom nećete imati mnogo poslovnih obaveza! Na polju ljubavi očekuju vas veoma zanimljiva dešavanja sa Bikom ili Devicom. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete sasvim stabilnu situaciju. Moguće je i rešavanje nekog problema koji vas je mučio u prošlosti. Sve u svemu, jako dobro se osećate i ide vam na svim poljima.

LAV

Lako završavate sve poslovne obaveze i nemate nikakav pritisak ni stres. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete zanimljivo poznanstvo u nekom kafiću ili restoranu. Na polju zdravlja očekuju vas manje poteškoće – bolovi u leđima ili ukočenost, ali ne bi trebalo da imate veće probleme. Preporuka je da se uputite negde na masažu.

DEVICA

Povoljan je period za saradnju sa inostranstvom ili nekim institucijama. Ljubavna situacija je veoma zanimljiva jer vam slede nova, lepa poznanstva. Povedite računa o mogućim problemima vezanim za nervni sistem kojima ste trenutno skloni. Pored toga, u ovom periodu lako možete biti u iskušenju da posegnete za nešto većim unosom alkohola.

VAGA

Finansijska situacija vam se značajno popravlja i veoma ste zadovoljni zbog toga. Na polju ljubavi očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa veoma senzualnom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, trebalo bi da obratite pažnju na osetljiv urogenitalni trakt. Možete biti skloni problemima sa jajnicima, bešikom ili pak običnoj prehladi donjeg stomaka.

ŠKORPIJA

Nemate baš mnogo snage pa veći deo obaveza prepuštate poslovnom partneru. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete jako dobar odnos sa voljenom osobom. Na polju zdravlja su mogući manji problemi vezani za padove, prelome jer ste sada nesšto nespretniji i manje koncetrisani nego inače. Pored toga, pazite se mogućih alergija.

STRELAC

Očekuje vas veliki broj poslovnih obaveza, ali vam to ne predstavlja opterećenje jer volite ono što radite. Ljubavna situacija je prilično nepromenjena, nema novih važnih dešavanja. Povedite računa tokom ovog perioda, jer je važno da uradite nešto kako biste ojačali svoj imunitet. Povećajte unos vitamina, više odmarajte i stvarajte zdravije životne navike.

JARAC

Izuzetno povoljan period za početak godišnjeg odmora nastupa! Skoro da nemate nikakve obaveze! Na polju ljubavi očekuje vas veoma strastvena situacija sa voljenom osobom. Mogući su manji srčani problemi ili krvni pritisak koji varira, pa budite na oprezu. Možete biti osetljiviji na polju zdravlja ako se budete forsirali više nego inače.

VODOLIJA

Pred vama je miran period u kom ćete bez mnogo stresa obavljati svoje svakodnevne poslove. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete početak ozbiljne veze. Na polju zdravlja moguće su manje smetnje vezane za probavu ili organe za varenje generalno. Da biste to predupredili, povedite više računa o svojoj svakodnevnoj ishrani.

RIBE

Očekuje vas zanimljivo poslovno putovanje na kom možete da ostvarite veliki uspeh. Ljubavna situacija je uzbudiljiva jer ste upoznali novu osobu koja vas magnetski privlači. Kada je u pitanju zdravlje, trebalo bi da vodite računa pre svega o plućima, ali i generalno disajnim putevima. Moguća je prolazna prehlada ali i neka malo veća infekcija ako se ne pazite

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar