U trendu

Nedeljni horoskop (25. septembar – 1. oktobar 2017. godine)

OVAN

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati sreće sa poslovima vezanim za inostranstvo. Sa voljenom osobom nemate baš najbolju komunikaciju i skloni ste svađama. Kada je u pitanju zdravlje, možete da imate probleme – malaksalost, nedostatak energije, nedostatak sna. Potrudite se da se ipak u ovom periodu ne forsirate i da ojačate svoj imunitet.

BIK

Na finansijskom planu možete da očekujete neki vid poboljšanja u ovoj fazi. Kada je ljubav u pitanju, skloni ste promenama i očekuju vas brojna poznanstva i prilike za flert. Na polju zdravlja mogući su manji problemi sa povišenim pritiskom, ali i povišenom temperaturom, skloni ste upalnim i bolnim stanjima, pa se čuvajte tokom ovog perioda.

BLIZANCI

Ne očekuje vas povoljan period za posao, pa nemojte da rizikujete u bilo kom pogledu. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da ne umete da pokažete svoje emocije na pravi način. Zdravstvena situacija takođe nije baš idealna i skloni ste brojnim problemima. Čula su vam osetljiva pa zdravlje očiju i ušiju kod vas može da bude ugroženo u ovoj fazi.

RAK

Veoma ste profesionalni, maksimalno ste posvećeni poslu i važno vam je da sve obavite kao što ste isplanirali. Na polju ljubavi očekuje vas manje zahlađenje u odnosima sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati probleme vezane za ukočenost, osetljiva leđa, vratni predeo i kičmu. Pored toga, mogući su i problemi sa kolenima – nogama.

LAV

Ciljeve koje ste sebi zacrtali sada nejasno vidite i niste baš blizu ostvarenju ambicija. Kada je ljubav u pitanju, konstantni konflikti sa voljenom osobom počinju da vas umaraju. Na polju zdravlja mogući su problemi sa glavoboljom, migrenom, sinusima, očima i osetljivim čeonim predelom. Generalno vam je sada glava baš najslabija tačka.

DEVICA

Taman ste mislili da ste neke stvari u svom poslu doveli u red, a novi problemi su iskočili. Ljubavna situacija vas dodatno opterećuje jer imate utisak da vas partner ne razume kako treba. Kada je u pitanju zdravlje, podložni ste problemima vezanim za probavu. Međutim, takođe možete da imate i smetnje vezane za kamen ili pesak u mokraćnim kanalima.

VAGA

Moguće je da vam nije sasvim lako da ostvarite neki novi poslovni dogovor iako ste želeli. Na polju ljubavi očekuje vas veoma strastven susret sa jednom misterioznom osobom. Zdravstvena situacija kod vas nije toliko loša. Možda bi eventualno trebalo da povedete računa o hormonima, jer je kod vas na tom planu često promenljivo stanje.

ŠKORPIJA

Ukoliko ste imali neka očekivanja na polju finansija, ispuniće vam se. Kada je u pitanju ljubav, delujete kao da nemate baš jasne namere sa nekom osobom, niste se najbolje predstavili. Na polju zdravlja mogući su manji problemi sa apetitom, kao da nemate potrebu da jedete ili ste jednostavno opterećeni i pod stresom, pa imate manjak volje.

STRELAC

Imate utisak da vas problemi pritiskaju sa svih strana, ali rešenje vam veoma uskoro dolazi. Na polju ljubavi dajete sve od sebe kako bi voljena osoba bila zadovoljna, ali kao da joj to nije dovoljno. Na planu  zdravlja možete takođe imati neke brige. U ovoj fazi su kod vas mogući problemi vezani za glavobolju, malaksalost, umor, ali i bolove u leđima.

JARAC

Pred vama je period u kom nećete imati previše obaveza i briga na polju posla. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete generalno solidnu situaciju i bliskost sa partnerom. Na polju zdravlja mogući su manji problemi sa nesanicom ili vas prati neka doza uznemirenosti. Međutim, deluje da ćete sve to nekako lako uspeti da rešite u narednim danima.

VODOLIJA

Pred vama je dobar period za razvijanje odnosa sa kolegama i saradnicima. Na polju ljubavi očekuje vas neki zanimljiv susret u tajnosti, daleko od radoznalih pogleda. Kada je u pitanju zdravlje ne bi trebalo da očekujete probleme. Osećate se generalno dobro i stanje vam je sasvim stabilno. Pred vama je period u kom nećete imati razloga da brinete!

RIBE

Moguće je da ćete uspeti da ostvarite poslovni napredak koji ste imali u planu. Voljena osoba predlaže vam da se malo više posvetite jedno drugome, ali jednostavno nemate vremena. Zdravstvena situacija vam nije preterano loša, osećate se generalno dobro, ali su mogući manji problemi sa kostima, kožom, kosom, noktima, zubima…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar