U trendu

Nedeljni horoskop (30. 10 – 5. 11. 2017)

OVAN

Pred vama je težak period u kojem nećete moći lako da dođete do ostvarenja svojih ciljeva. Na emotivnom planu imate utisak da se ruši sve što ste neko vreme gradili. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa migrenom, malaksalost, ali i povišen krvni pritisak i problemi sa srcem i krvnim sudovima kojima ste posebno skloni.

BIK

Psihički ste prilično opterećeni i nalazite se pod velikim stresom kada je u pitanju posao. Ljubavna situacija se naglo menja, moguć je prekid neke emotivne veze. Na polju zdravlja možete da očekujete manje probleme sa hormonima, ali isto tako i tegobe za cirkulacijom, proširene vene, vodu u nogama i generalno osetljive noge i stopala.

BLIZANCI

Možete da očekujete prilično opuštenu fazu tokom koje nećete imati previše posla. Na polju ljubavi očekuje vas zanimljiv flert, ali nečete još imati konkretnije promene. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da očekujete neke posebno velike ili značajne probleme. Stanje je generalno solidno. Eventualno povedite računa o grčevima u mišićima.

Foto: PublicDomainPictures/Pixabay.com

RAK

Moguće su nesuglasice sa nadređenima ili promena radnog mesta, pad sa nekog položaja. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da odnos sa partnerom ne ide u željenom pravcu. Na polju zdravlja pre svega su mogući problemi sa kičmom, ukočenost, osetljive kosti i zglobovi. Pored toga, mogući su i problemi sa zubima.

LAV

Pred vama je dobra faza tokom koje vas ne očekuju poslovni problemi. Jedino za inostranstvo nije dobar period. Na polju ljubavi možete da očekujete uzbudljivu situaciju. Kada je u pitanju zdravlje, treba da smanjite unos alkohola i da generalno izbegavate poroke, pa se potrudite da stvarate zdravije životne navike koje ćete poštovati i praktikovati.

DEVICA

Na poslovnom planu stanje je generalno stabilno ali je moguće da imate neki manjak u budžetu. Kada je u pitanju ljubav, mogući su manji problemi sa nepoverenjem i ljubomorom. Na polju zdravlja podložni ste tegobama zbog stresa, pa je moguće da se ne osećate baš najbolje. Pored toga, mogući su i problemi sa varenjem i debelim crevom.

VAGA

Moguć je prekid nekog poslovnog ugovora, okolnosti dolaze neočekivano. Ljubavna situacija vam je takođe promenljiva, imate utisak da ne znate šta partner želi. Na polju zdravlja moguće su hronične tegobe sa kojima se duže vreme borite – ginekološki problemi, hormonalni, problemi sa kilažom ili osetljivom i suvom, problematičnom kožom.

ŠKORPIJA

Nemate baš dovoljno energije da izađete na kraj sa velikim brojem poslovnih obaveza. Kada je u pitanju ljubav, nećete imati neke veće promene u odnosu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja podložni ste problemima vezanim za viruse, grip, prehladu, infekcije… Imunitet vam je oslabljen i bilo bi dobro da se posavetujete sa lekarom i da proverite krvnu sliku.

STRELAC

Nije povoljan period za rizike na poslovnom planu, ako sami ne budete pravili probleme, neće ih ni biti. Na polju ljubavi, slede vam zanimljiva dešavanja sa jednom dominantnom osobom. Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi vezani za srce. Ako ste već imali neke tegobe na ovom planu, posavetujte se sa svojim kardiologom.

JARAC

Moguće je da ćete poželeti neke promene na polju posla, pogotovo ako držite neki privatni biznis. Voljena osoba ima neke probleme, pa vam odnos u ovom periodu nije najbolji. Na polju zdravlja možete da očekujete manje probleme vezane za stomak, probavu, ali i za osetljive oči. Proverite svoju dioptriju ako u skorijem periodu niste imali priliku za to.

VODOLIJA

Nemojte sada da planirate bilo kakva putovanja jer možete imati više štete nego koristi. Na polju ljubavi, očekuje vas zanimljiv flert sa osobom koja je rođena u vatrenom znaku. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi vezani za kašalj, pluća, sinuse, disajne puteve. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Posavetujte se sa lekarom jer je moguć bronhitis.

RIBE

Finansijska situacija vam je prilično promenljiva i niste nimalo zadovoljni zbog toga. Možete da očekujete da će i odnos sa emotivnim partnerom biti na neki način podložan promenama. Na polju zdravlja naglašene su vam tegobe vezane za lošu ishranu pre svega. Važno je da unosite više vitamina i minerala i da jedete više svežih namirnica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar