U trendu

Nedeljni horoskop (31. jul – 6. avgust 2017. godine)

OVAN

Ako ste pokrenuli neka pravna pitanja, bićete zadovoljni pozitivnim rešenjima koja vas očekuju. Na polju ljubavi pred vama je veoma zanimljiva situacija sa jednim Strelcem. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da očekujete tegobe ili komplikacije bilo kog tipa. Ova faza je za vas veoma povoljna, imate mnogo energije u sebi i prija vam što veća aktivnost.

BIK

Finansijsko stanje je sve bolje i osećate se jako dobro zbog toga. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete da će vaše unutrašnje potrebe, koje ste možda i skrivali, biti u potpunosti ispunjene. Na polju zdravlja ne bi trebalo da imate lošu situaciju. Osećate se veoma snažno i moćno. Važno je samo da izbegavate alkohol ili bilo koji drugi vid poroka.

BLIZANCI

Ne može se reći da vam je koncentracija sada jača strana, nije preterano povoljna faza za posao. Ljubavna situacija je sada vaš prioritet, gledate da poboljšate odnos sa voljenom osobom i uspevate u tome. Zdravstveno stanje može biti poljuljano zbog manjih problema vezanih za bubrege, organe sluha, kao i za osetljivost nervnog sistema.

RAK

Iako vam se čini da ne možete sami da iznesete sve nagomilane obaveze, ipak ćete u tome nekako uspeti. Na polju ljubavi imate neku veliku nedoumicu koju ćete ipak pozitivno rešiti. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kom možete imati manje probleme. Imunitet vam je oslabljen, pa ste skloni nekim infekcijama, kao i povišenoj temperaturi.

LAV

Nećete biti opterećeni poslom. Imate priliku da uživate u svom slobodnom vremenu i da se ne bavite obavezama. Kada je u pitanju ljubav, sve je zaista sjajno i jako ste srećni! Na polju zdravlja takođe imate odličnu situaciju. Puni ste elana i pozitivne energije, nekako zračite i blistate! Možete da se nadate da ćete se osećati bolje i vitalnije nego ikad!

DEVICA

Očekuju vas neke nedoumice i manje komplikacije na poslovnom polju. Nemojte da se vodite emocijama u poslu. Ljubavna situacija bi trebalo da bude stabilna kod vas. Zdravstveno stanje je na neki način malo ugroženo, aspekti ukazuju na probleme sa organima za varenje. Moguć je stomačni virus i tegobe koje se vezuju za to, pa povedite računa.

VAGA

Možete da se nadate veoma pozitivnom periodu za poslovno polje, za putovanja i trgovinu. Na polju ljubavi očekuju vas zanimljiva dešavanja, osobe suprotnog pola vam pružaju dosta pažnje. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete manje tegobe vezane za disajne puteve, sinuse, pluća, bronhije. Ako pušite, razmislite o tome da ostavite cigarete.

ŠKORPIJA

Možete da se radujete i da slavite jer ćete uspeti da dođete do značajnog pomaka na polju finansija. Kada je u pitanju ljubav, nemate nikakve dileme i sigurni ste u svoja osećanja. Na polju zdravlja takođe imate jako dobru situaciju. Vaša snaga sada dolazi do izražaja i možete biti veoma izdržljivi. Naglašen je pojačan apetit i potreba za dodatnom energijom.

STRELAC

Niste dovoljno posvećeni poslu, to znate i vi ali i svi ljudi oko vas. Jednostavno ste u takvom periodu. Ljubavna situacija je konfuzna jer ni sami ne znate kako se osećate i prema kome. Zdravlje takođe nije baš onakvo kakvo bi trebalp da bude. Moguća je glavobolja, malaksalost, vrtoglavica… Nedostatak sna ne utiče povoljno na vas. Odmorite se.

JARAC

Za sada imate veliki broj nerešenih poslvnih pitanja i tokom ove faze će se malo toga promeniti. Na polju ljubavi imate donekle nedefinisanu situaciju sa jednom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete probleme vezane za cirkulaciju, osetljive noge, kao i sklonost ka proširenim venama. Pored toga, imate generalno manjak energije.

VODOLIJA

Moguće je da neće baš sva očekivanja sa vaše strane biti ispunjena, ali veliki deo njih ipak hoće. Kada je u pitanju ljubav, možete da se nadate veoma opuštenoj atmosferi i neobaveznim vezama. Na polju zdravlja moguće su manje poteškoće vezane za vaše hronične probleme. Ne očekuju vas drastične promene i velike tegobe ali ste ipak osetljivi.

RIBE

Pred vama je povoljna faza za razgovor sa pretpostavljenima koji su vam sada naklonjeni. Ljubavna situacija je veoma pozitivna, pred vama je mogućnost za ozbiljnu vezu. Zdravlje nije preterano loše, ali bi moglo da bude i bolje. Moguće je da ste opteretili svoju kičmu i da imate neke probleme u tom predelu. Takođe, naglašeno je i da su vam zubi osetljivi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar