U trendu

Nedeljni horoskop (od 14. do 20. avgusta 2017. godine)

OVAN

Povoljan je period za poslovne pregovore, kraća putovanja i sve što može imati veze sa papirologijom. Na polju ljubavi očekuje vas lepa situacija sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o mogućim problemima sa sinusima. Pored toga, ne bi trebalo da imate neke značajne probleme ili tegobe na ovom planu.

BIK

Povoljan je period za vaše polje finansija, možete da očekujete jako dobru situaciju na materijalnom planu. Kada je u pitanju ljubav, moguća je bogata ponuda, mnogo udvarača. Na polju zdravlja su mogući problemi sa povišenim šećerom u krvi. Povedite računa da ne preterujete sa slatkišima, ali i generalno da se ne prejedate.

BLIZANCI

Loša koncentracija dosta može da naškodi i vama, ali i vašem poslu, pa povedite računa. Ljubavna situacija vam je sada prioritet, želite maksimalno da se posvetite voljenoj osobi. Moguće je da ćete imati neke tegobe vezane za glavu, bolove, pritisak u glavi i očima, kao i moguće probleme sa vidom. Posetite lekara za svaki slučaj.

RAK

Imate velike ideje i planove, ali dosta toga se odlaže i ne može sada da se realizuje. Na polju ljubavi su mogući nesporazumi sa voljenom osobom sa kojom imate nejasan odnos. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su pre svega problemi na nervnoj bazi. Potrudite se da izbegavate stres. Povećajte unos magnezijuma. Izlazite i ugađajte sebi.

LAV

Zadovoljni ste rezultatom obavljenog posla i deluje vam da ćete imati uspeha na duže staze u budućnosti. Kada je u pitanju ljubav, veoma lako osvajate i zavodite pogotovo vazdušne znake. Na polju zdravlja ne bi trebalo da imate tegobe i probleme. Pucate od zdravlja i pozitivne energije! Ovo je period u kom vam je baš sve sasvim potaman.

DEVICA

Maksimalno ste posvećeni poslu, ali bez obzira na to, neke stvari vam ne idu od ruke. Ljubavna situacija je na svojevsrnom raskršću, veliki problemi zbog sitnih razmirica. Povedite računa o mogućim problemima sa zdravljem, pogotovo kada se radi o bolovima u kostima, osetljivoj kičmi, zubima… Moguće je da imate nedostatak kalcijuma.

VAGA

Sreća vas prati pa ostvarujete dobre rezultate čak i kada se ne trudite dovoljno. Na polju ljubavi možete da očekujete zanimljivu atmosferu sa osobom iz inostranstva. Kada je u pitanju zdravlje, nema naglašenih ozbiljnih tegoba. Moguće su manje smetnje vezane za krvotok, cirkulaciju i proširene vene. Predeo nogu vam je najosetljiviji, ali nema većih problema.

ŠKORPIJA

Možete da se nadate manjem poboljšanju na polju finansija. Dobro se osećate zbog toga. Kada je u pitanju ljubav, veoma ste strastveni i željni novih događaja i avantura. Na polju zdravlja vas očekuje solidna situacija. Ipak, moguća je pojava nekih hroničnih problema vezanih za urinarni trakt koji je kod vas generalno osetljiv.

STRELAC

Ne očekuju vas veći problemi ili promene kada je u pitanju poslovno polje. Ljubavna situacija može da bude veoma komplikovana jer vaš partner ne ume da se postavi na pravi način prema vama. Povedite računa o mogućim pojavama alergijskih reakcija u ovoj fazi, osetljivi ste i skloni tome. Takođe, ovaj period je nepovoljan za asmatičare.

JARAC

Kao da se vrtite u krug oko nekih sitnih obaveza koje nikako da se završe. Na polju ljubavi vas očekuje solidna i stabilna situacija, bez većih problema. Možete da se nadate generalno dobrom stanju na polju zdravlja. Nekim navikama i novim metodama koje ste uveli uspeli ste da poboljšate svoj imunitet. Telo vam je jako i zdravo.

VODOLIJA

Pred vama je izuzetno povoljan period za odmor i opuštanje! Posao vam sada nije prioritet! Kada je u pitanju ljubav, slede vam brojna nova dešavanja, flert i poznanstva. Na polju zdravlja je moguć manji pad imuniteta, ali ne bi trebalo da imate neke veće probleme. Povedite računa o eventualnoj povišenoj temperaturi i povećajte unos vitamina i tečnosti.

RIBE

Povoljan je period ako radite dva posla ili ako ste u potrazi za dodatnim izvorom zarade. Ljubavna situacija trebalo bi da bude solidna, sa voljenom osobom imate dobar odnos. Povedite računa o mogućim zdravstvenim problemima vezanim za probavu, stomak, organe za varenje generalno. Menjajte svoju ishranu u skladu sa potrebama organizma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar