U trendu

Nedeljni horoskop (od 2. do 8. oktobra 2017. godine)

OVAN

Nije baš sjajan period za vaše polje posla, moguće je da ćete imati neke nejasnoće i komplikacije. Iako se trudite da popravite odnos sa voljenom osobom, jednostavno vam ne ide. Na polju zdravlja mogući su neki novi problemi. Imunitet vam je oslabljen i generalno ste veoma osetljivi. Povedite računa i o cirkulaciji, ali i o predelu glave.

BIK

Moguće je da ćete se razočarati u nekoga od svojih poslovnih saradnika u narednom periodu. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete flert sa osobom koju upoznajete preko prijatelja. Na polju zdravlja mogući su manji problemi sa nervnim sistemom, osetljivi ste, podložni grčevima u mišićima, ali i drugim simptomima. Prija vam mirovanje.

BLIZANCI

Možete da očekujete neke promene po pitanju vašeg radnog mesta u narednoj fazi. Na polju ljubavi ne bi trebalo da očekujete nikakve komplikacije i probleme. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi vezani za kičmu i ukočenost, ali generalno drugih tegoba ne bi trebalo da bude. Može se reći da je pred vama faza u kojoj nećete biti mnogo opterećeni.

Foto: Engin_Akyurt/pixabay.com

RAK

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće su neke promene i naporan tempo. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete zbližavanje i bolje odnose sa voljenom osobom. Na polju zdravlja mogući su hronični problemi koje inače imate, vezani za varenje, stomak, ali i za ginekološku odnosno urološku stranu. Važno je da idete na redovne preglede.

LAV

Do vas dolaze nove informacije, a i finansije vam se mogu značajno poboljšati. Na polju ljubavi očekuje vas stabilna situacija i dobra komunikacija sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje ne bi trebalo da očekujete bilo kakve probleme. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i jednostavno razlog za brigu. Sve je u redu.

DEVICA

Moguće je da ste sami sebi na neki način stvorili pritisak oko posla, bez preterane potrebe za tim. Kada je u pitanju ljubav, očekuju vas veoma zanimljiva nova dešavanja! Na polju zdravlja nećete imati neke veće tegobe. Generalno stanje hormona može da vam bude promenljivo, pa o tome povedite računa, kao i o malaksalosti kojoj ste sada skloni više nego inače.

VAGA

Deluje vam da neki planovi koje imate nisu baš lako ostvarivi. Ipak važno je da se trudite. Na polju ljubavi očekuje vas uobičajena situacija sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, treba da budete veoma oprezni jer ste prilično osetljivi. Mogući su problemi sa infekcijama, virusima, upalama, bakterijama, bolnim stanjima… Javite se lekaru.

ŠKORPIJA

Moguće je da faktor sreće ovoga puta ide protiv vas, tako da nemojte da rizikujete u bilo kom smislu. Kada je u pitanju ljubav, potrebno vam je nešto novo – a uskoro vam to i dolazi. Na polju zdravlja ne bi trebalo da imate velike probleme. Moguće je da vas prati problem koji ste imali u prošlosti i da je to ono čemu sada najviše treba da se posvetite.

Foto: Skeeze/Pixabay.com

STRELAC

Nemojte da brinete kada je posao u pitanju, konfuzija koja je trenutno prisutna će se rešiti. Na polju ljubavi imate neke manje razmirice sa partnerom, ali ništa ozbiljno. Kada je u pitanju zdravlje, treba da vodite računa o urogenitalnom traktu, bešici, bubrezima, mokraćnim putevima i svemu vezano za taj predeo, jer ste sada skloni takvim problemima.

JARAC

Možete da očekujete da ćete se tokom ovog perioda najviše baviti papirologijom i nekim formalnim pitanjima. Kada se radi o ljubavi, možete da očekujete veoma zanimljivo novo poznanstvo. Na polju zdravlja mogući su manji problemi sa sinusima, plućima, disajnim putevima. Možete da budete skloni prehladi ili kašlju.

VODOLIJA

Očekuje vas značajan pomak na polju finansija, možete da se nadate veoma pozitivnoj situaciji. Na ljubavnom planu imate zanimljiva dešavanja sa osobom koja vam se dopada. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa osetljivim grlom, ali i vratnim predelom generalno. Moguće je da bi trebalo da povedete računa i kada je u pitanju štitna žlezda.

RIBE

Pred vama je period u kom ćete imati mnogo poslovnih obaveza pred sobom. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete lepe trenutke sa voljenom osobom i mirnu situaciju. Na polju zdravlja mogući su problemi sa glavoboljom, zuboboljom, očima – vidom, slepoočnicama i generalno predelom glave koji je sada na neki način “na udaru”.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar