U trendu

Nedeljni horoskop (od 20. do 26. novembra 2017)

OVAN

Nije vam povoljan period za poslovno napredovanje niti za odnose sa nadređenima. Ljubavna situacija vas nekako guši, niste zadovoljni pored partnera. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati probleme sa kičmom, ali i sa urogenitalnim traktom, osetljivim očima. Generalno vam je organizam oslabljen i ne osećate se najbolje.

BIK

Nemate ni jedan razlog za brigu kada je u pitanju posao, idu vam i krediti, a i iz inostranstva imate podršku. Na polju ljubavi možete da očekujete veliku bliskost sa voljenom osobom. Jaki ste i zdravi, pa nemate neke veće tegobe u ovoj fazi. Jedino o čemu donekle treba da povedete računa jeste malo slabija cirkulacija u predelu nogu.

BLIZANCI

Ozbiljno ste posvećeni svom poslu i ciljevima, dobar je period za sklapanje nekog novog partnerstva. Emotivno ste hladni i ne provodite dovoljno vremena sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi vezani za ukočenost u leđima i vratnom predelu, ali isto tako su vam osetljivi i mokraćni putevi.

Foto: Kaja AvberšekCC BY 2.0

RAK

Na poslu ste maksimalno angažovani, ali kao da to nije dovoljno da biste došli do željenih rezultata. Kada je u pitanju ljubav, imate neke strahove i ljubomoru prema partneru. Na polju zdravlja vas očekuju tegobe vezane za malaksalost, nedostatak energije, ali su mogući i problemi sa kostima, reumom, išijasom, nedostatkom kalcijuma i tome sl.

LAV

Pred vama je faza u kojoj nećete imati mnogo poslovnih obaveza, možete da odmarate bez problema i napetosti. Emocije vam nisu u najboljoj fazi, a ako ste slobodni, još nema nove veze na vidiku. Kada je u pitanju zdravlje, ne očekuju vas veći problemi. Stanje vam je generalno dobro i imate otporan i jak organizam. Zdravi ste i energični!

DEVICA

Posvećeni ste polju posla, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. Na polju ljubavi malo teže pokazujete svoje emocije, partneru izgleda kao da ste se nekako zatvorili u sebe. Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o mogućim oscilacijama krvnog pritiska. Čuvajte svoje srce i krvne sudove. Posetite lekara ako imate neke tegobe.

VAGA

Očekuje vas generalno povoljna faza, pogotovo kada su u pitanju finansije. Na polju ljubavi ste zadovoljni situacijom, voljena osoba vam je maksimalno posvećena. Kada je u pitanju zdravlje, nisu naglašeni neki veliki problemi… Generalno se osećate dobro, jedino možete imati neke manje povremene smetnje vezane za stomak i probavu.

Foto: Flyupmike/Pixabay.com

ŠKORPIJA

Ukoliko vas očekuje neko putovanje, moguće su komplikacije i problemi pa povedite računa o tome. Kada je u pitanju ljubav postoje neke tajne koje ne želite da kažete partneru. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa disajnim putevima, sinusima, ali i grlom, skloni ste manjim infekcijama i trebalo bi da se čuvate od prehlade.

STRELAC

Dolaze vam promene vezane za vaše polje finansija, imate i prihode, ali i rashode. Ljubavna situacija vam je generalno stabilna, ali negde u dubini duše osećate da nešto nedostaje. Kada je u pitanju zdravlje, nema naglašenih značajnih problema. Moguće je da ćete biti malo nervozniji nego inače, pa vam se preporučuje rekreacija i opuštanje.

JARAC

Nije vam dobar period, pogotovo na polju posla možete da imate neki stres i razočarenje. Kada je u pitanju ljubav, nemate snage za partnera koji kao da nekada od vas traži previše. Na polju zdravlja takođe nije sjajno stanje i treba da se čuvate. Najosetljiviji vam je predeo glave, pa su moguće migrene ali i vrtoglavice, a čuvajte se i nekih manjih povreda.

VODOLIJA

Kao da se sve na poslovnom planu dešava van vaše kontrole i nemate mnogo obaveza ali ni prevelikog uticaja. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da imate neke dileme u vezi s partnerom. Zdravlje vam generalno nije loše, ali imate neku hroničnu napetost, a skloni ste i problemima sa nesanicom. Postoje neki strahovi kojih treba da se oslobodite.

RIBE

Moguće je da nisu svi saradnici iskreni prema vama, ne možete svima da verujete. Na polju ljubavi očekuje vas neko manje razočarenje ili vam se ne dopada što je partner hladan. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa nervnim sistemom, ali i sa nožnim zglobovima. Čuvajte se mogućih povreda tokom fizičke aktivnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar