U trendu

Nedeljni horoskop (od 22. do 28. januara 2018. godine)

OVAN

Očekuje vas period sreće i generalnog olakšanja na svim poljima, pa i na poslu. Kada se radi o ljubavi, možete da očekujete da ćete biti opijeni emocijama sa novom osobom. Na polju zdravlja očekujuvas  manji problemi vezani za glavobolju, ali i za pojačan apetit. Ovo je faza u kojoj možete da budete skloni gojenju, iako generalno nemate probleme sa tim.

BIK

Imate jako dobre poslovne ideje koje ćete moći da sprovedete u delo u ovom periodu. Na polju ljubavi uživate u svojoj slobodi i neobaveznom flertu i niste spremni za veće promene. Moguće je da ćete na polju zdravlja imati manje probleme sa nesanicom ili nervozom, a pored toga bi i oči mogle da vam budu prilično osetljive, pa pripazite i na to.

BLIZANCI

Vrlo ste ozbiljni i maksimalno posvećeni svom poslu, koji vam je apsolutni prioritet u ovoj fazi. Kada je reč o ljubavi, možete da očekujete manje zahlađenje odnosa sa partnerom. Zdravstvena situacija nije sjajna jer ste skloni problemima sa nervnim sistemom, osećate veliku napetost, mogući su grčevi u mišićima, ali i stres.

Foto: frl1988/pixabay.com

RAK

Očekuje vas neki manji sukob sa nekim od nadređenih na poslu, ali uspećete da to prevaziđete. Nije povoljan period ako ste u braku, ali slobodne Rakove očekuje nova veza. Kada je u pitanju zdravlje, naglašeni su manji problemi vezani za kičmu, kosti, ali i za cirkulaciju, pogotovo u predelu nogu. Takođe su moguće i manje povrede zglobova ili stopala.

LAV

Posvećeni ste mogućnosti da sklopite neku novu poslovnu saradnju koja bi mogla da bude značajna za vas. Ljubav cveta i uživate u vezi sa osobom koju volite. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da očekujete preterano velike probleme. Moguće su manje tegobe vezane za zube, kosti, kožu ili kosu pa o tome generalno vodite računa u ovoj fazi.

DEVICA

Možete da očekujete priliku da dođete do značajnih promena i poboljšanja na polju finansija. Kada je u pitanju ljubav, gajite veoma jake tajne simpatije prema jednoj osobi. Na polju zdravlja mogućisu  manji problemi zbog vaše sklonosti ka porocima. Jetra i debelo crevo mogli bi da budu ugroženi, ali ako na vreme promenite navike biće sve u redu.

VAGA

Možete da očekujete veoma srećne okolnosti na poslovnom planu u ovoj fazi. Kada je u pitanju polje ljubavi, na javnom mestu dolazi do vrlo zanimljivog susreta i flerta. Na polju zdravlja ste skloni vašim hroničnim problemima sa bubrezima, hormonima ili ženskim organima, a može da dođe i do nekih upala vezanih za urinarni trakt generalno…

Foto: Fotoworkshop4You/pixabay.com

ŠKORPIJA

Maksimalo ćete biti posvećeni polju zarade na kojom vas očekuju dobri rezultati. Ljubavna situacija je promenljiva, ali ako ste u braku onda vas očekuje odlično stanje. Kada se radi o zdravlju, moguće je da ćete imati pad imuniteta i biti skloni povišenoj temperaturi i infekcijama, a takođe su mogući i neki manji problemi sa štitnom žlezdom.

STRELAC

U ovoj fazi Mars ulazi u vaš znak pa ćete biti spremniji, spretniji i energičniji nego ikada. Ostvarujete odlične poslovne rezultate. U ljubavi vas prvenstveno vodi strast. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete generalno jako dobro stanje. Jedino krajem ovog perioda pazite na moguće groznice, upale i probleme sa infekcijama.

JARAC

Ukoliko se bavite privatnim poslom, nakon neminovnih promena konačno dolazi do poboljšanja. Na polju ljubavi očekuju vas vrlo pozitivni preokreti. Kada je u pitanju zdravlje, početkom ovog perioda su naglašeni manji problemi sa varenjem, ali kako vreme odmiče, osećate se sve bolje i stanje je sve stabilnije. Ne bi trebalo da očekujete veće tegobe.

VODOLIJA

Ukoliko ste planirali poslovno putovanje, bilo bi dobro da ga obavite što pre. Ljubavna situacija je promenljiva, ali u pozitivnom smislu, flertujete sa jednom zanimljivom osobom. Na polju zdravlja mogući su manji problemi vezani za kašalj i disajne puteve, pa bi bilo dobro da na vreme posetite lekara kako se to stanje ne bi zakomplikovalo.

RIBE

Sada kada su vam finansije bolje, razmišljate o novim načinima za ulaganje i zaradu. Na polju ljubavi očekuje vas neko novo poznanstvo, moguće sa Bikom. Kada je u pitanju zdravlje, pre svega pazite na osetljivo grlo, ali i vratni predeo koji je ceo sada podložan problemima. Moguća je prehlada ili neki virus, jačajte imunitet i odmarajte kada možete.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.