U trendu

Nedeljni horoskop (od 23. do 29. oktobra 2017. godine)

OVAN

Sada ćete mnogo energije ulagati u partnerske odnose koji su vam važni za poslovno polje. Kada je u pitanju ljubav, mogući su neki manji konflikti sa voljenom osobom. Na polju zdravlja biste mogli da imate manje probleme sa bubrezima, bešikom i urogenitalnim traktom generalno. Osim toga, mogući su bolovi i osetljivost donjeg dela leđa.

BIK

Moguće je da ćete imati neki manji sukob sa autoritetima, ali sve će se dobro završiti. Na polju ljubavi, očekuje vas fatalan susret sa osobom koja je na neki način povezana sa inostranstvom. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su ginekološki ali i hormonalni problemi, kao i tegobe vezane za štitnu žlezdu. Pored toga, povedite računa i o cirkulaciji.

BLIZANCI

Očekuje vas povoljna faza tokom koje ćete veoma lako doći do poboljšanja na polju finansija. Ljubavna situacija trebalo bi da bude veoma zanimljiva, moguć je neki neobičan susret. Povedite računa kada je zdravlje u pitanju jer su mogući neki problemi ukoliko ste skloni poročnom ponašanju. Ako vodite računa o sebi, nećete imati nikakve tegobe.

RAK

Pred vama je teži period tokom kog je moguć neki stres i nervoza na polju posla. Kada je u pitanju ljubav, deluje vam da je partner postao nekako hladan prema vama. Na polju zdravlja, mogući su problemi sa kičmom, kostima, zubima, osetljivom kožom, ali takođe i sa povišenom temperaturom ili nekim upalnim i bolnim stanjima. Posetite lekara.

LAV

Imaćete mnogo poslovnih obaveza u narednoj fazi i bićete veoma zauzeti. Na polju ljubavi očekuje vas skladan odnos sa voljenom osobom, sve ide nekim uobičajenim tokom. Kada je u pitanju zdravlje, moguć je manji pad imuniteta. Trebalo bi da povedete računa o unosu tečnosti, da uzimate više vitamina i da se malo kvalitetnije hranite.

DEVICA

Moguće je da nećete imati previše obaveza ili da ćete generalno na poslovnom planu imati sreće. Ukoliko ste slobodni, dolazi vam veoma značajno novo, ljubavno poznanstvo. Zdravstveno stanje trebalo bi da vam bude sasvim dobro. Nema naglašenih problema ili bilo kakvih tegoba. Osećate se sasvim dobro i imate dovoljno energije u sebi za sve što je pred vama.

VAGA

Imate neke ozbiljne planove vezane za posao, ali vam je potrebno malo više vremena da ih realizujete. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete stabilnu situaciju u zajednici. Na polju zdravlja podložni ste problemima vezanim za organe za varenje, stomak, probavu. Povedite računa o svojoj ishrani. Čuvajte se stomačnog virusa, ali i prehlade koja je moguća.

ŠKORPIJA

Moguće je da vam je teško da izađete na kraj sa nekim komplikacijama koje su se pojavile na poslovnom planu. Kada je u pitanju ljubav postoje neki nesporazumi i nesuglasice sa voljenom osobom. Na polju zdravlja naglašeni su vam problemi vezani za disajne puteve, sinuse, bronhije, pluća… Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Menjajte loše navike.

STRELAC

Očekuje vas povoljan period ukoliko se nadate finansijskom poboljšanju. Možete da očekujete poboljšanje materijalne situacije. Kada je ljubav u pitanju, možete da očekujete stabilno stanje. Ukoliko ste zabrinuti za svoje zdravlje, posetite lekara… Imate naglašene hronične probleme ili vraćanje nekih tegoba iz prošlosti. Važno je da povedete računa o sebi.

JARAC

Nije vam preterano povoljan period za posao, moguće je da nemate dovoljno energije da se bavite nekim problemima. Na polju ljubavi očekuje vas manji konflikt sa osobom koju volite. Kada je u pitanju zdravlje, skloni ste problemima sa vidom, pa bi bilo dobro da proverite svoju dioptriju. Pored toga, moguće je da ćete imati i povišen krvni pritisak.

VODOLIJA

Manjak koncentracije mogao bi negativno da se odrazi na vaš posao, povedite računa da ne pravite greške. Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada, još uvek niste došli do konkretnijih dešavanja. Na polju zdravlja mogući su problemi sa glavoboljom, ali isto tako i sa stopalima koja su osetljiva i podložna nekim manjim povredama. Čuvajte i nožne zglobove.

RIBE

Možete da se nadate generalno mirnoj i stabilnoj situaciji na polju posla. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da postoji neka osoba koja vam se malo napadno udvara. Na polju zdravlja moguće su tegobe vezane za nervni sistem. Povećajte unos magnezijuma. Osim toga, podložni ste psihosomatskim tegobama. Izbegavajte bilo kakvo izlaganje stresnim okolnostima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar