Nedeljni horoskop (od 29. januara do 4. februara 2018. godine)

OVAN

Očekuje vas jako dobra faza tokom koje nećete biti zabrinuti za poslovne probleme. Na polju ljubavi pred vama je novo poznanstvo sa osobom sa kojom je moguća prava ljubav. Kada je o zdravlju reč, možete da očekujete odlično stanje! Puni ste pozitivne energije i imate mnogo snage u sebi, pa vas ništa posebno ne brine. Samo čuvajte kolena.

BIK

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguć je neki manji nesporazum sa ženskom osobom. Kada je u pitanju ljubav, svu toplinu i emocije naći  ćete u svom domu. Na polju zdravlja mogući su manji problemi sa osetljivim očima. Takođe, možete biti podložni problemima vezanim za organe za varenje, odnosno stomak.

BLIZANCI

Na poslovnom planu konačno ulazite u fazu u kojoj ćete biti malo rasterećeniji nego pre. Na polju ljubavi očekuje vas zanimljivo poznanstvo u bliskom okruženju. Kada je o zdravlju reč, ne bi trebalo da očekujete neke značajne tegobe i probleme. Pred vama je period u kom ćete biti bolje nego pre. Jedino nervni sistem može da vam bude osetljiv.

Foto: Pero KvrzicaCC BY 2.0

RAK

Očekuje vas odlična faza za polje novca i posla, bićete jako zadovoljni. Kada je u pitanju ljubav, sa voljenom osobom stvarate odličnu atmosferu u kojoj uživate. Na polju zdravlja mogući su manji problemi vezani za šećer ili štitnu žlezdu, ali samo ako ste te tegobe već imali. U suprotnom trebalo bi sve da bude u najboljem redu kod vas.

LAV

S vremena na vreme imate manjak energije, ali motivacija za posao ostaje na visokom nivou. Po pitanju ljubavi očekuju vas jako važni momenti, pred ulazak u novu vezu. Na polju zdravlja možete da očekujete manje probleme sa nogama, zglobovima, ali i sa cirkulacijom i bolovima u glavi. Možete biti malo osetljiviji u ovom periodu nego što ste generalno.

DEVICA

Pred vama je faza u kojoj ćete zahvaljujući nekim svojim originalnim idejama doći do poslovnog poboljšanja. Na polju ljubavi očekuje vas  generalno dobra situacija sa osobom koja vam se dopada. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa nesanicom, promenama raspoloženja i generalno mižete da budete osetljivi i razdražljivi, nervozni.

VAGA

Ukoliko na poslovnom planu očekujete pomoć od prijatelja ili poznanika, dobićete je. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete zanimljiv flert, ali još nema ozbiljne veze. Na polju zdravlja ne bi trebalo da očekujete značajne tegobe. Energični ste i dobro se osećate u svojoj koži. Pred vama je faza u kojoj će vam prijati i bavljenje sportom.

ŠKORPIJA

Očekujte poboljšanje zarade, a moguće je i prelazak na neko bolje radno mesto. Na polju ljubavi moći ćete da se nadate ozbiljnoj vezi koja bi vodila i ka braku. Kada se radi o zdravlju, mogući su manji problemi sa kičmom, ali i sa zubima. Nemojte da podižete težak teret i čuvajte svoja leđa od bilo kakvih povreda koje se eventualno mogu desiti.

Foto: Pixabay.com/Ana_J

STRELAC

Mars ulazi u vaš znak pa ćete biti energičniji nego ikada. Povoljan je period za poslove sa inostranstvom. Možete da se nadate dobroj emotivnoj situaciji i neobaveznim vezama. Na polju zdravlja mogući su  vaši hronični problemi sa krvotokom, nogama, jetrom, ali treba da se čuvate i groznica, visoke temperature i upala koje donosi uticaj Marsa.

JARAC

Možete da očekujete jako dobar period u kojem ćete uspeti da stabilizujete svoje polje novca. Kada se radi o ljubavi, dopada vam se jedna osoba, ali to nekako krijete od svih pa i od nje. Na polju zdravlja mogući su problemi sa urogenitalnim traktom, debelim crevom ili nakupljenim toksinima u organizmu. Izbegavajte bilo kakve poroke.

VODOLIJA

Važno vam je da u poslovnom okruženju budete dovoljno ozbiljno shvaćeni. Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da uđete u jako lepu i trajnu ljubavnu vezu. Na polju zdravlja moguće su manje hormonalne smetnje kod ženskih Vodolija, a kod muških pripadnika ovog znaka mogu se pojaviti problemi sa bubrezima. Koža vam je takođe osetljiva.

RIBE

Pred vama je period u kojem ćete na poslovnom planu imati neke lepe vesti. Puno ćete raditi, ali ćete biti nagrađeni. Ljubavna situacija vam je stabilna i bez većih promena. Što se zdravlja tiče, preporuka je da budete veoma obazrivi u ovoj fazi jer su mogući brojni problemi. Imunitet vam je značajno oslabljen, pa je važno da unosite više vitamina i da odmarate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.