Nedeljni horoskop (od 7. do 13. maja 2018. godine)

OVAN

Imate neke ideje koje ne možete da sprovedete u delo baš onda kada hoćete. Na polju ljubavi vas očekuje zanos, opijenost emocijama, ali i malo nejasan odnos sa osobom sa kojom želite da budete. Kada je u pitanju zdravlje, naglašeni su problemi sa cirkulacijom, venama, nogama, osetljivom psihom i sklonošću ka hroničnom umoru i malaksalosti.

BIK

Čuvajte se lažnih prijatelja kao i onih koji se na poslu predstavljaju u boljem svetlu. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da imate platonski odnos sa jednom neobičnom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju moguči problemi sa depresijom, sklonošću ka alkoholu, tabletama, porocima itd. Vreme je da se zagledate duboko u sebe i da menjate stvari.

BLIZANCI

Nervoza koju osećate ne odražava se dobro na vaše poslove. Vrlo je moguć pad sa položaja. Na polju ljubavi vas očekuje manja rasprava sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama su problemi sa kičmom, leđima, kostima, ali isto tako i sa upalnim stanjima i infekcijama kojima ste sada skloni. Potrudite se da ojačate imunitet.

Foto: Pezibear/Pixabay.com

RAK

Očekuje vas povoljna faza za saradnju sa inostranstvom, kao i za putovanja. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete stabilnost i lep odnos sa voljenom osobom. Na polju zdravlja nemate veće probleme, generalno stanje je dobro. Međutim, imate neke unutrašnje dileme, nemire i previranja pa možete biti u emotivnom disbalansu sa sobom.

LAV

Poboljšanje finansija dolazi i konačno ste zadovoljni stanjem na polju posla. Što se ljubavi tiče, moguće je da ste na neki način pasivni i da ne preuzimate inicijativu. Na polju zdravlja vas očekuju mogući manji problemi vezani za debelo crevo, probavu, ali isto tako sada možete biti skloni gojenju mnogo više nego pre. Izbegavajte slatkiše.

DEVICA

Možete da očekujete da će vam poslovna situacija ići stabilnim i mirnim tokom. Na polju ljubavi vas očekuje jedan veoma romantičan susret sa osobom do koje vam je stalo. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa urogenitalnim traktom, bubrezi vam mogu biti pogotovo osetljivi, ali i bešika. Skloni ste prehladi, ali i infekcijama.

VAGA

Pred vama je faza u kojoj na polju posla može biti mnogo manipulacija, mahinacija i nejasnoća. Na polju ljubavi vas očekuju problemi sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, skloni ste padu imuniteta, većim hormonalnim promenama, kao i problemima sa krvotokom. Izbegavajte unos alkohola, pazite na sebe i obratite se lekaru radi kontrole.

ŠKORPIJA

Nećete imati ni previše briga, ni previše poslovnih obaveza. Pred vama je period u kojem bi trebalo da budete emotivno zadovoljni i ispunjeni. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi vezani za kardiovaskularni sistem, ali i za nervni sistem. Bilo bi dobro da povećate unos magnezijuma. Posavetujte se sa stručnjakom.

Foto: AnnaER/Pixabay.com

STRELAC

Možete da očekujete manjak poslovnih obaveza, ali i neku generalno stabilnu i ušuškanu atmosferu. Na polju lubavi vas očekuju manja previranja u bračnoj zajednici. Kada je u pitanju zdravlje, naglašeni su problemi sa organima za varenje, pa je važno da pazite na ishranu. Skloni ste stomačnom virusu ili sličnim tegobama na ovom polju.

JARAC

Pred vama je period u kojem ćete na poslovnom planu imati neke nove informacije, ali ne verujte svemu što čujete. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas novo poznanstvo sa jednom misterioznom osobom. Na polju zdravlja su mogući problemi sa grlom, sinusima, respiratornim organima, skloni ste prehladama i bakterijama. Povećajte unos vitamina.

VODOLIJA

Uspećete da ostvarite dosta bolju zaradu i bićete spremni da uložite još više u nove poslove. Na polju ljubavi vas očekuje sigurnost pored vašeg partnera. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa zubima, desnima, štitnom žlezdom, a kod ženskih pripadnika ovog znaka mogući su i ginekološki problemi pa se savetuje pregled.

RIBE

Nije vam povoljan period za pokretanje novih poslovnih projekata. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete manja razočarenja i neki osećaj teskobe. Na polju zdravlja takođe nije sjajno stanje. Mogući su problemi sa glavoboljama, vidom, predelom sinusa i slepoočnica. Takođe je moguć i čest osećaj iscrpljenosti. Nađite vremena za odmor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.