U trendu

Nedeljni horoskop (od 8. do 14 . maja 2017.)

OVAN

Saradnja sa osobom rođenom u znaku Riba mogla bi da vam se isplati. Na polju ljubavi očekuju vas manje komplikacije, pogotovo ako ste u braku. Kada je u pitanju polje zdravlja, treba da imate na umu da su vam tokom ovog perioda pre svega naglašeni problemi sa urogenitalnim traktom, odnosno infekcije i upale mokraćnih puteva. Pazite na sebe.

BIK

Ako je pred vama neki javni nastup ili prezentacija, imate tremu. Kada je u pitanju ljubav, najviše patite zbog toga što ste imali prevelika očekivanja. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi – alergije, pogotovo ako ste im inače skloni. Pored toga, obratite pažnju na moguće tegobe koje se odnose na hormone, štitnu žlezdu, kao i na probavu.

BLIZANCI

Očekuje vas veliki broj poslovnih obaveza, ali dovoljno ste brzi i spretni, pa ćete završiti sve na vreme. Ljubavna situacija je kod vas veoma promenljiva, što vam trenutno smeta. Povedite računa tokom ovog perioda kada je u pitanju zdravlje jer ste skloni problemima. Osetljiviji ste nego inače i imunitet bi lako mogao da vam oslabi. Povećajte unos vitamina i odmarajte.

RAK

Mogući su manji problemi u komunikaciji sa autoritetima. Na polju ljubavi očekuju vas veoma lepa dešavanja, moguće je sa nekom osobom rođenom u znaku Škorpije. Kada je u pitanju zdravlje, preporuka je da povedete računa o kardiovaskularnom sistemu koji bi sada mogao da vam bude osetljiv. Redovno pratite stanje krvnog pritiska. Smanjite unos masne hrane.

LAV

Imate dovoljno snage u sebi i uspećete da prevazićete sve poteškoće na ovom planu. Kada je u pitanju ljubav, mogući su nesporazumi sa voljenom osobom. Na polju zdravlja očekuje vas malo teži period… Trenutno imate više slabih tačaka, a neke od njih su stomak, bešika, ali i osetljiva kičma, donji deo leđa. Oči bi takođe mogle da budu podložne tegobama.

DEVICA

Poslovno putovanje će ispasti neočekivano dobro po vas. Ljubavna situacija oscilira iz dana u dan. U flertu ste sa osobom koja voli da igra toplo- hladno. Povedite računa o mogućim problemima – osetljivo grlo, sinusi. Skloni ste manjim infekcijama disajnih puteva, što vas može ometati. Ako primetite tegobe, javite se svom lekaru radi pregleda.

VAGA

Moguće je da ste najviše zabrinuti za svoje polje finansija. Na polju ljubavi imate stanje zbunjenosti… Sukobljavaju vam se želje i ostvarljive mogućnosti. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi – višak kilograma. U ovoj fazi skloni ste gojenju, prejedanju ili generalno preterivanju u svemu. Važno je da naučite da neke stvari dozirate.

ŠKORPIJA

Lako padate pod pogrešan uticaj i verujete nekome kome ne bi trebalo. Kada je u pitanju ljubav, imate veoma naglašena dešavanja, ovo polje života vam je sada prioritet. Na polju zdravlja su mogući problemi sa glavoboljom, nesvesticom, niskim pritiskom. Kao da vas prati neka malaksalost kuda god da krenete. Nepovoljan je period za preteranu aktivnost.

STRELAC

Moguće je da ste se malo ulenjili ili distancirali od poslovnih obaveza. Ljubavna situacija se svodi na komunikaciju sa osobom koja živi u drugom gradu. Povedite računa o tome da tokom ovog perioda na pravi način usmeravate svoju energiju. Bavljenje sportom i rekreacija su vam neophodni jer u sebi imate mnogo snage. Za vas pasivnost nikako nije zdrava.

JARAC

Pred vama je povoljan period u kom možete sklopiti neke važne dogovore. Na polju ljubavi očekuje vas novo poznanstvo preko kruga prijatelja. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da imate neke značajne tegobe. Nalazite se u veoma povoljnoj fazi u kojoj vaše telo puca od snage i energije. U dobroj ste formi i veoma ste zadovoljni svojim životom.

VODOLIJA

Nadate se unapređenju, ali kada se ono desi, shvatićete da to nije ono što ste zapravo hteli. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete zanimljivu situaciju sa malo mlađom osobom od vas. Na polju zdravlja su mogući problemi – kosti, reuma, skolioza, problemi sa kičmom. Povećajte unos kalcijuma. Posavetujte se sa stručnjakom o tome kako da tretirate probleme.

RIBE

Ne volite da radite pod bilo kakvim pritiskom, to vam veoma smeta. Ljubavna situacija mogla bi da bude zanimljiva kada biste vi mogli da odlučite šta zapravo želite. Povedite računa o mogućim problemima – osetljive noge, kolena, kao i cirkulacija. Sada vam se lako mogu vratiti neki hronični problemi od ranije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar