U trendu

Neko ga proždire, nekom je muka: Evo kako znaci jedu burek

Svaki od 12 horoskopskih znakova razlikuje se po načinu na koji ruča ili kusa recimo puding od vanile.

Neki će „polizati“ sve s tanjira a neki će probati vrh jela tek reda radi, kako ne bi uvredili onog koji im je spremao obrok.

Međutim, pravi ispit i pokazatelj koliko je neki znak čist a koliko ne vodi računa o tome je kada osoba ujutro jede burek! Može i s jogurtom, zašto da ne.

Ovan

Ne postoji znak koji slađe jede burek od Ovna. Taj će ga proždrati dok trepnete i pritom će izgledati vrlo kul dok to radi.

Bik

Vodiće računa da kupi burek koji nije previše mastan (što je nemoguće) i koji ne košta previše. Neće uživati u njemu ali će zadovoljiti njegove jutarnje potrebe.

Blizanci

Neće biti srećan kada krene da ga jede jer to zapravo i nije želeo, iako ga je naručio. S druge strane, ako je u društvu nekoga, skrenuće temu odmah i voditi ozbiljan razgovor ne bi li razmišljao o bureku.

Rak

Ukoliko se Raku osoba koja mu je burek prodala nije osmehula, presešće mu. Ako mu jeste uz burek poklonila i neku lepu reč, za njega će to biti obrok dana.

Lav

Tražiće najveću porciju bureka koju može dobiti za taj novac i nosiće ga na tanjiru po pekari kako bi svi videli koliki je.

Devica

Osobe iz ovog znaka će imati grč na licu dok budu uzimali pitu jer je ne samo masna, već su na tanjiru ili escajgu primetili mrlje. Dok budu doručkovali, oko bureka će tražiti ima li neke zalutale dlake.

Vaga

Njen burek mora biti najlepši i imati nešto po čemu se razlikuje od drugih. Ako je burek ukusan, pričaće svima o toj pekari, a ako nije, precrtaće to mesto dešavanja.

Škorpija

Uporedo sa oduševljenjem što jedu burek, Škorpije će sagovorniku ili nekom koga će sresti posle doručka pričati o svim posledicama koje burek donosi ljudskom organizmu.

Strelac

Ne voli burek. Ako mora da ga jede, poješće ga jer mu je neko kupio, inače sam ga nikada ne bi kupio.

Jarac

Ako ga je sam kupio biće oduševljen burekom i pričaće svima gde ga je kupio. Ako mu je za doručak kupio neki kolega ili član porodice i ako burek valja, zapisaće u tefteru gde je kupljen da bi znao za ubuduće.

Vodolija

Vodolije ne zatvaraju usta dok jedu i to će činiti i sa burekom. Dok ga probaju, sagovornik će se naslušati priča i priča o tome gde je izmišljen i koji ga narodi vole.

Ribe

Kakav god da je burek, i da je najukusniji na svetu, ako nije vizuelno upečatljiv – džaba mu sve. Okreni-obrni, neka mana će mu se naći jer se zaboga, očekivalo neko čudo a ne običan burek.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.