U trendu

Nema im premca: 3 NAJLEPŠE žene u horoskopu

Lepota često nema veze samo s fizičkim izgledom već i s unutrašnjim zračenjem. Upravo ta unutrašnja lepota, koja se vidi i spolja, razlog je zbog kojeg neki horoskopski znaci izgledom zasenjuju sve ostale. Tri najlepša znaka!

Vaga

Ovaj se znak često smatra i najlepšim, a obično ih krasi i urođena elegancija. Imaju simetrično lice, savršeno oblikovane usne, lepe oči, mladeže i slatke rupice na obrazima koje ih čine drugačijima, egzotičnima i, na kraju krajeva, privlačnijima od ostalih.

Škorpija

Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i velikim očima u nekoj neobičnoj, hipnotišućoj nijansi. Osim prodornog pogleda, diče se i senzualnim usnama, kao i prelepom gustom kosom. Obično su i vitke građe, a krase ih i blistav ten, meka i negovana koža.

Jarac

Pripadnice ovog znaka poznate su po seksepilnoj figuri. Iako im je izgled uglavnom prosečan i neutralan, ističu se velikim očima, najčešće u plavoj ili sivkastoj nijansi, ali i prelepim iskrenim osmehom. Obično vole da se doteruju pa je i lepa odeća ono što ih izdvaja od ostalih znakova.

1 komentar
  1. Anonimni

    VAGA; da sve to ali najvise oli SPONZORA (citaj i muza kako hoces) kod koga moze da ne radi a da trosi kolko hoce i da prica samo o svojoj lepoti!(PEDESETOGODISNJE ISKUSTVO -a odgov na pitanje zasto tako dugo kad ste to znali jednostavan „ZBOG DECE“ )Da sam onda bio pametan a nisam poslao bih NJENOJ MAMICI !

Napišite komentar