U trendu

Nema inteligentnijeg znaka od njega: Lako dobija sve što poželi i odličan je u svemu

Blizanci važe za velike šarmere koji uvek dobiju ono što žele. Zabavan i uvek spreman na intelektualni izazov, Blizanac je vatreni ljubavnik. On će provesti puno vremena sa različitim osobama dok ne pronađe onu pravu koja može da mu parira kako intelektom tako i energijom. Kada pronađe savršenog partnera, Blizanac će ga pratiti kroz ceo život.

1. Odlični su u komunikaciji

Zahvaljujući kombinaciji inteligencije. Britkog uma i entuzijazma, Blizanci su odlični u komunikaciji bez obzira na situaciju u kojoj se nalaze. Vole da uče i rado dele stečeno znanje, a vrlo retko će uzmaći kada je potrebno da izraze svoje mišljenje i brane čvrste stavove.

Kada su veze u pitanju, Blizanci će uvek gledati da istog trenutka rešavaju sve probleme umesto da čekaju da se nagomilaju ili sami od sebe nestanu. Vrlo teško kriju nezadovoljstvo pa će ponekada reagovati previše burno.

Vole da tračare, a idealan su sagovornik ukoliko vam je potreban savet, ali isto tako umeju i da pažljivo slušaju. Sve u svemu, Blizanci imaju krajnje jedinstven pogled na svet.

2. Brzi su

Veoma brzo razmišljaju, govore i rade stvari. Bilo da je u pitanju posao, ili privatan život, Blizanci nemaju strpljenja za neaktivnost. I dok su prilično opušteni i ne traže puno, od stagnacije i dosade im se diže kosa na glavi. Ako osete da je vreme da nastave svoje putovanje sami, to će i uraditi.

Ako ne možete da ih pratite, plašimo se da ćete zaostati za njima.

3. Kreativni su

Blizanci poseduju brojne talente i vrlo često u isto vreme im pažnju zaokuplja nekoliko stvari. Međutim, ovo nije dobra stvar. Manjak jasnog puta vrlo često ih dovodi u situacije kada započinju puno, a završavaju jako malo.

U slučaju da im date pravi projekat, budite sigurni da će biti gotivi.

4. Imaju nekoliko lica

Blizanci su poznati po tome što imaju duple ličnosti. Zapravo, ponekada u pitanju može biti i mnogo više ličnosti od dve. Veoma su adaptibilni i intuitivni. Zbog toga reaguju na energiju drugih ljudi, pa tako na površinu isplivava njihova druga „verzija“. Ovih ličnosti može da bude puno – za svaku ličnost i situaciju koju susretnu.

Razlike između njih nekada mogu biti suptilne, a nekada ogromne u zavisnosti od toga s kim imaju posla.

5. Veoma ih je teško „pročitati“

Blizanci su izuzetno slobodnog duha i sloboda za njih nema cenu. Ne vole da se osećaju vezano i povući će se ako osete da ih neko guši. S obzirom na to da im je vreme izuzetno važno, mogu izbegavati vezivanje iz straha da će napraviti pogrešnu odluku zbog koje će izgubiti dragocjeno vreme.

U vezi žele samo najbolje jer je to ono što sami nude. Ljubavno se najbolje slažu sa osobama koje gaje avanturistički duh, nezavisne su i efikasne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)