U trendu

Nemojte im verovati: Ovi horoskopski znakovi su najveći lažovi

Svakome se ponekad omakne laž, ali neki su ljudi poznati po tome što su stručnjaci u umetnosti laganja. Toliko često govore neistine da im je to postao uobičajen obrazac ponašanja.

U astrologiji se ova tri horoskopska znaka smatraju najvećim lažovima.

Blizanci

Blizanci su komunikativni i društveni, ali nisu pouzdani. Kada se nađu u neprijatnoj situaciji, izmisliće nešto kako bi izbegli konfrontaciju. Teško ih je uhvatiti u laži jer su pametni i vešto koriste šarm i duhovitost kako bi uverili druge da su iskreni. Žele svakome da se svide pa često izmišljaju i prilagođavaju svoju priču publici.

Ribe

Ribe često žive u svetu mašte. Kada se susretnu s nečim što ne žele da čuju, obično izmišljaju laži kako bi izbegle suočavanje s istinom. Osetljive su na kritike i stalo im je do tuđeg mišljenja pa će reći ono što drugi žele da čuju samo da bi izbegle konflikt. Često i same poveruju u svoje laži, pa na kraju više ne znaju šta je stvarnost, a šta mašta.

Vaga

Vage su poznate po želji za skladom i mirom. Taktične su i često koriste svoje diplomatske veštine kako bi izbegle sukob, ali to ne znači da su uvek iskrene. Njihova sklonost izmišljanju dolazi iz želje da održe mir i ravnotežu, pa su sklone žrtvovati istinu radi harmonije. Govore drugima šta žele da čuju kako bi izbegle nesporazume i svađe, prenosi Index.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.