U trendu

Neviđena drama sprema se za 2 znaka: Mesec u Strelcu donosi preokrete kakve ni ne slutite

Pun Mesec u Strelcu ćemo videti 23. maja u 14.53 a doneće nam talase avanture, zabave i preokreta. Mesec u Strelcu izaziva snažna pozitivna osećanja i izraženi optimizam, ali neće baš svima cvetati cveće u ovom periodu.
Kada Mesec prolazi kroz Strelca, ljudi rođeni u znaku Strelca prilično se dobro osećaju. Međutim, osobe rođene u suprotnom znaku – Blizanci – moraju da budu na oprezu, jer je to nepovoljan period po njih.

Pod punim Mesecom u Strelcu, tamo gde smo ranije mogli da vidimo zatvorena vrata ili blokade na putevima, ovaj pun Mesec sija svetlošću, omogućavajući nam da vidimo novi put napred.

Da bismo iskoristili energiju ovog punog meseca, zahvalnost će biti naš ključ. Što se više fokusiramo na sve darove i obilje oko nas, što više možemo da slavimo tamo gde smo danas i da se osećamo u miru sa svojom trenutnom situacijom, to ćemo više koristi osetiti od ovog punog Meseca.

Iskoristite ovaj pun Mesec kao svoj podsetnik da tražite radost, da slavite sve ono zbog čega se osećate dobro i da unesete malo avanture i igre u svoj život. Pronađite načine da se razveselite i unesete malo zabave u svoj život.

Isprobavanje novih stvari, druženje sa prijateljima zbog kojih se osećate dobro, bavljenje nečim što rasplamsava vaše strasti i samo podsećanje da život nije samo težak su neki od sjajnih načina da se uskladite sa ovom energijom.

Neptun je aktivan

Neptun, planeta snova, aktivna je pod ovim punim Mesecom, pružajući nam talas podrške kada je u pitanju ostvarenje sopstvenih snova. Usudite se da sanjate velike snove; usudite se da dosegnete više i neka vas vodi svetlost punog Meseca. Neptun je takođe veoma kreativna planeta, pa će kreativni projekti biti posebno podržani. Takođe možemo osetiti nalet kreativne energije, što nam omogućava da razmišljamo i osećamo drugačije o svetu oko nas.

Kad god je Neptunova energija jaka, to je obično način univerzuma da nas podseti da verujemo svojim instinktima. Naša intuicija može biti pojačana pod Neptunovom čarolijom, tako da ako postoji nešto čemu morate zatvoriti vrata ili se posebno osloboditi svog života, poslušajte svoju intuiciju.

Neptun će nas voditi da nešto privedemo kraju, a pozitivne energije punog Meseca biće garancija da će se otvoriti nova vrata.

Ukoliko želite da upijete obilnu vibraciju ovog punog Meseca, takođe morate da se fokusirate na razmišljanje o izobilju, a najbrži način da to uradite je kroz zahvalnost. To što ste zahvalni za sve što imate omogućava vam da podignete svoju vibraciju i sagledate stvari iz pozitivnijeg načina razmišljanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.