U trendu

Nije im smak sveta: Ovih 5 znakova najlakše opraštaju preljubu

Neverstvo u ljubavnoj vezi za neke je izdaja koju ne mogu da oproste, ali ima i onih koji će prihvatiti izvinjenje partnera i krenuti dalje. Kako zvezde kažu, ovih pet znakova najlakše oprašta ljubavnu prevaru.

Blizanci
Ovaj promenljiv znak oprostiće neverstvo, ali kod njega se nikada neće znati zašto ili kada je to učinio. Blizanac je toliko nepredvidiv da će možda oprostiti odmah, ali će ipak želeti danima da razgovara o celoj situaciji. Ponekad ima i skrivene sopstvene motive za oproštaj, prenose mediji.

Rak
Izuzetno senzibilan vodeni znak toliko je saosećajan da će odmah oprostiti neverstvo ako druga strana pokaže koliko joj je žao zbog svega što se dogodilo.

Vaga
Vaga ne voli sukobe i svađe, pa nikome ne zamera samo kako bi se održao mir. Zato će oprostiti i prevaru. Šta je vagi potrebno da bi to učinila? Razlog zašto je do prevare došlo. Kada ga sazna, brzo će nastaviti dalje sa životom.

Vodolija 
Ovaj miroljubivi i slobodoumni znak smatra da je jedino ispravno – oprostiti. Vodolija možda neće odmah oprostiti, ali proces opraštanja mogao bi da se ubrza ako dobije jasno i logično objašnjenje zašto je došlo do preljube.

Ribe
Za razliku od tvrdoglavog bika koji će izdaju zamerati do kraja života, blage ribe ne žele da nose nikakav nepotreban teret na svojoj duši. Ribe će sigurno oprostiti, ali treba im prostora i vremena da razmisle o svemu i da se pomire sa situacijom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.