U trendu

Njihov libido je van kontrole: Ove 3 žene zodijaka su nezasite, seksualni apetit im je stalno povećan

Svi imaju drugačiji seksualni apetit, ali neki horoskopski znaci su poznati po tome da imaju jači libido i da su nezasitni seksualni partneri. Pokreću ih pogled, mali dodiri ili čak način na koji izgovarate određene reči.

1. Škorpija

Žene Škorpije imaju veći seksualni apetit od svih drugih znakova. Njena žestoka i strastvena ličnost vidljiva je u svim aspektima života, posebno u spavaćoj sobi. Seks sa njom je uvek uzbudljiv, uglavnom zato što voli da isproba nove stvari.

Sve što treba da uradite je da se na određen način osmehnete, uputite joj pogled ili je dodirnete i ona će odmah razumeti na šta mislite i prihvatiti igru. Ljudi koji uđu u seksualne odnose sa Škorpijama neka budu spremni da se mnogo znoje u spavaćoj sobi.

2. Bik

Za ženu Bika dodir je veoma važan u seksu, a pošto voli da se drži za ruke ili stalno dodiruje, njen seksualni nagon je uvek jak.

Veoma je tvrdoglava i nikada neće priznati da je inicijator seksa, ali oboje ste svesni da vas ona uvek iskušava i indirektno aludira na seks. Njen seksualni nagon je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, milovanje, pa čak i senzualnu masažu.

3. Ovan

Ovan voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Seksualni apetit Ovna pokreće čisti adrenalin. Voli da osvaja, a seks sa njom je uvek pun strasti, igara i eksperimentisanja.

Ovnovi su izuzetno strastveni, što obilato pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov seksualni apetit povezan sa nestašlukom i željom za igrom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar