U trendu

Njima je novac najbitniji: Ovo su najveći materijalisti horoskopa

Kada bi pitali ljude šta je potrebno za srećan život, većina bi odgovorila da su to zdravlje, ljubav i novac. Novac jeste važan faktor za dobar život, ali ne i presudan, pa zato mnogi emocionalne veze i duhovnu ispunjenost opisuju kao najvažnije stvari. Međutim, postoji ljudi koji naglasak stavljaju na materijalne stvari i luksuz i novac im je uvek najvažniji i prekopotreban.

Prema astrolozima, ova tri horoskopska znaka često slove kao veliki materijalisti.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj želji za luksuzom i komforom. Vole kvalitetne stvari i često su spremni da ulože više novca da dobiju ono što žele. Stabilnost i sigurnost su im od izuzetne važnosti pa su često usmereni na stvaranje i očuvanje materijalnog bogatstva. Nisu nužno opsednuti novcem, ali cene stvari koje novac može pružiti.

Devica

Device su orijentisane na detalje i često imaju jasne finansijske ciljeve. Iako im nije toliko stalo do luksuza, kao što je slučaj s Bikovima, vole osećaj sigurnosti koji dolazi s dobro napunjenim bankovnim računom. One pomno prate svoje finansije i ulažu mudro, piše Index.

Jarac

Jarčevi su ambiciozni i često povezuju lični uspeh s materijalnim dostignućima. Postizanje visokog društvenog i finansijskog statusa za njih je često pokazatelj njihove vrednosti. Predani su i uporni u svojim naporima da se popnu na vrh, a to često uključuje sticanje materijalnog bogatstva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)