U trendu

Njima novac stiže do 24. februara, a jedan znak treba da igra igre na sreću

Mars, Sunce, Pluton, Merkur, a od juče i Venera, borave u Vodoliji, što predstavlja pravi planetarni skup na jednom mestu, koji će doneti mnoge sudbinske događaje, ali će itekako uticati i na finansijsko stanje pojedinih znakova.

Igramo još jedan zvezdani rulet, a planete će pojedinim znakovima biti više naklonjene za novac nego ostalima.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 24. februara, među njima su znakovi kao što su: Jarčevi, Vodolije, Vage i Bikovi.

Jarac

Istaknuto drugo polje Vodolije donosi vam više od jedne prilike za zaradu. To znači da možete da radite više poslova istovremeno i zaradite dodatane pare. Vodolija će vam biti odličan saveznik za zaradu.

Vodolija

Vi ste trenutno jedan od najmoćnijih znakova Zodijaka, tako da mnogo toga zavisi isključivo od vaše inicijative. Ukoliko budete zahtevali povišicu u ovom periodu, lako možete da je dobijete.

Vaga

Mars u Vodoliji vam odgovara, pa možete hobi da pretvorite u uspešan biznis. To znači da planete rade za vas, pa možete da spojite lepo i korisno, odnosno unovčite svoju kreativnost.

Bik

Ulazak Sunca i Merkura u Ribe u drugom delu nedelje donosi vam ostvarivanje očekivanja kada je novac u pitanju. Uz pomnoć uticajnih prijatelja možete da dođete do većeg novca.

Horoskopski znak koji treba da igra igre na sreću je Škorpija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.