U trendu

Njima se baš ne radi: Ovo su najveći lenjivci horoskopa

Svako ponekad voli da slobodno vreme iskoristi za ležanje i odmor, ali postoje osobe kojima je to postala svakodnevica. Retko izvršavaju obaveze na vreme i odmaraju se svaki dan.

Prema astrologiji, postoje neki horoskopski znakovi koji su lenji od drugih. Donosimo listu tri najveća lenjivca horoskopa.

Lav

Lavovi su izuzetno talentovani i vole da budu u centru pažnje. Imaju mnogobrojne planove za svoju karijeru i život, ali retko kad ih ispune. Ne vole naporan rad, pa ni ne čudi da su najlenji horoskopski znak. Retko kad će se potruditi da postignu ciljeve.

Vodolija

Vodolije su borbene osobe, što zahteva rad i trud. Iako oni žele da ulože mnogo truda u ostvarivanje svojih ciljeva, rad im baš i ne leži najbolje. Više će se fokusirati na razgovor nego na stvaran rad.

Strelac

Vole slobodu, a kod rada se uvek očekuje tačnost, preciznost i marljivost, što im ne odgovara. Osećaju se zarobljenima u radu. Iako i žele da rade, uvek se jave za više stvari nego što mogu da postignu. Jednostavno žele da imaju slobodu da rade šta žele i kada to žele, što nije baš izvodljivo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar