Noćašnji Supermesec nosi PORUKU i vašem znaku (video)

Nebo je noćas bilo obeleženo predivnim astrološkim fenomenom – Superkrvavim plavim Mesecom.  Ova pojava zapravo su tri fenomena u jednom – potpuna pomrčina Meseca, Plavi Mesec i Supermesec.

Supermesec, „krvavi Mesec“ i „plavi Mesec“ stanovnici Zemlje su mogli da vide 31. januara

Supermesec, „krvavi Mesec“ i „plavi Mesec“ stanovnici Zemlje su mogli da vide 31. januara. Ovako je to izgledalo #video pogledajte i : https://sptnkne.ws/gBGR

Gepostet von Sputnik Srbija am Donnerstag, 1. Februar 2018

Potpuna pomrčina meseca u kombinaciji s ovim dvema pojavama na nebu se može videti svakih 36 godina, a Mesec se doima narandžastim jer ulazi u Zemljinu senku.

Supermesecom se naziva trenutak kada je Mesec najbliži Zemlji pa izgleda jako velik i jako sjajan, a Plavim Mesecom se naziva drugi puni Mesec u kalendarskom mesecu, a pojavljuje se svake dve godine i osam meseci.

Najbolje se mogao videti u Severnoj Americi u zoru, ali mi u Evropi smo nažalost ostali zakinuti. Ova fascinantna pojava konkretno za nas znači slušanje srca, razvijanje kreativnosti i provođenje konkretnih akcija, a evo i poruke za svaki horoskopski znak.

Ovan

Vreme je da pustiš svoj glas jer je ovo vreme zrelosti. Nema više odgađanja, nema više sumnji, pokreni se i učini ono što si odavno hteo.

Bik

Duboko udahni i jednostavno budi svoja. Možda misliš da bi trebalo ubrzati kako bi držala korak sa svima, ali ti deluješ sporije i temeljitije. Ne mijenjaj se zbog ikoga.

Blizanci

Previše razmišljaš i zamaraš svoj mozak nevažnim stvarima. Umesto da mučiš moždane vijuge, pokreni se. Kreativnost ti je na vrhuncu, samo treba ideje pretočiti u dela. Možeš ti to!

Rak

Sada se pre svega treba posvetiti sebi i prestati se toliko opterećivati drugima. Lepo je pomagati, ali sebi si na prvom mestu, zar ne?

Lav

Dugo vremena si čekala i konačno si dočekala otvaranje nekih novih vrata. Sada treba manifestovati sve što si zamišljala jer ti je put pod nogama.

Devica 

Možda si malo previše teritorijalna i zbog toga počinješ gušiti ljude oko sebe. Popusti malo i videćeš kako je lako voleti i biti voljena.

Vaga

Odlično se osećaš u društvu, ali ono nekada zna gušiti tvoju individualnost. Kako bi i dalje saosećala s drugima, jednostavno moraš biti povezana s unutarnjim ja.

Škorpion

Ovoga puta se ne radi o tvojoj eksplozivnoj seksualnosti, već o drugoj vrsti strasti. Onoj za poslom. Obrati pažnju na finansije i izvore zarade jer možeš pronaći nešto što će ti osigurati još bolju finansijsku stabilnost.

Strelac 

Mesec u Lavu za Strelce znači proboj kreativnosti i uzimanja stvari u svoje ruke. Prilično si ekscentrična, i to je sasvim ok. Iskoristi tu osobinu u neke konkretne svrhe i biće dobro.

Jarac

Možda ćeš biti tužnija i sentimentalnija nego ikad pre, i to je dobro. Barem ćeš konačno otkriti svoje osećaje, a ako ti neko ne vrati istom merom, ne uzimaj to k srcu.

Vodolija

Ako imaš problema u vezi, ovo je vreme kada će ti cela situacija postati jasnija. Vreme je da konačno položiš karte na sto i kažeš što želiš i očekuješ.

Ribe

Imaš velike snove? To znači da su ti potrebni još veći planovi i da ih ostvariš. Konačno ćeš dobiti priznanje za svoj trud i zbog toga ćeš se osećati odlično i motivisano za dalje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.