Novac i ljubav stiže u lavinama za ova 4 znaka horoskopa od 1. jula

Prema horoskopu, 1. jul donosi neočekivano bogatstvo za odabrane. Četiri znaka horoskopa zvezda su na putu da čuju izuzetno dobre vesti koje će im doneti iznenadnu sreću – ljubav i novac stižu!

Blizanci

Blizanci, danas je vaš srećan dan! Tranziti planeta su u vašu korist, donoseći vam neočekivan novac i oslobađajući vas briga. Bistrina uma bez anksioznosti će vam omogućiti da se oslobodite i prodišete.

Lav

1. jul otvara vrata sreće za Lavove kroz neočekivane kanale. Očekujte radost i sreću iznenadnog i veoma povoljnog događaja. Univerzum je uz vas i pokazuje da ste na pravom putu ka uspehu.

Strelac

Vaša sreća danas dolazi zahvaljujući Sunčevom, Venerinom, Marsovom i Saturnovom tranzitu. Očekujte iznenadne promene koje će vas usmeriti ka novim i boljim prilikama. Istraživački duh će vam pomoći da iskoristite ove promene kao avanturista.

Ribe

Za Ribe, 1. jul donosi slatke obrte sudbine! Neočekivano bogatstvo i sjajne vesti su na putu ka vama, zahvaljujući tranzitu Marsa i Venere. Ovaj dan obećava puno radosti i sreće za vas i vaše najbliže.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.