U trendu

Novčani horoskop za januar: Evo koji znaci će se opariti

Proverite da li spadate u znakove koji će imati uspešan finansijski mesec na početku Nove godine.

Ovan – Mars u Strelcu vas tera na rizik, pa vas ne drži mesto. Zbog toga ćete imati poriv da trošite i novac koji nemate. Ovaj rizik može da bude poguban za mesece koji dolaze iza januara 2022. godine.

Bik – Retrogradna Venera donosi vam nestabilan finansijski mesec. Ali ćete ujedno biti i oprezni, jer novac neće stizati u velikim količinama u januaru. Vreme je za štednju, a nikako za rasipanje.

Blizanci – U prvom polovini januara ćete biti bezbrižni, ali kada retrogradni Merkur stigne od sredine meseca, to može da vam zamrzne račune. Druga polovina meseca je izuzetno nepovoljna za novac i transakcije.

Rak – Ulazite u Novu godinu sa dosta poklona i to u vidu novca. Neko će vam pružiti podršku, a možete lako da profitirate kroz Jarčeve i Strelčeve.

Lav – Vi ste neko ko će ostvariti dobar prihod u januaru 2022. godine. Imaćete potrebu da menjate garderobu i ulažđete u sebe, a to nije loša stvar.

Devica – Sa retrogradnim Merkurom u januaru planete vas upozoravaju da treba da pazite na novac. Nije dobar mesec za sticanje materijalnog bogatstva.

Vaga – Planete rade za vas, pa nećete imati finansijskih problema. Čak i novac koji budete pozajmljivali će vam se vratiti.

Škorpija – Vi ste znak koji mora da bude oprezan kada su u pitanju banke i krediti. Nije dobro da se zadužujete u januaru 2022.godine.

Strelac – Nije isključeno da ćete januar započeti depresivno, jer ćete biti nezadovoljni zaradom. Ovo je period kada može da vam se isplati ukoliko se bavite internetom ili novim tehnologijama.

Jarac – Planete rade za vas, iako je Venera retrogradna. Bićete finansijki stabilni i nije isključeno da ćete nešto renovirati u Novoj godini.

Vodolija – Imaćete potrebu da potrošite veliki novac, a to će biti greška. Potrebno je da štedite, a ne da trošite pare!

Ribe – Vi ćete u januaru 2022. godine trošiti novac na sredstva za ulepšavanje. Ne treba da brinete u januaru, jer zvezde rade za vas, a donose vam uspešnu kupovinu. Odličan period ako se bavite lepotom ili zdravstvom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar