U trendu

Novčani horoskop za jesen, nekima finansijska sreća ide na ruku

Jesen će biti dobar period za neke horoskopske znake, ne očekuju se problemi s novcem. Vodoliju, npr.,  čeka niz financijskih neuspeha…

Ovan
Skloni ste rasipanju i brzopletim kupovinama. Volite da kupujete sitnice koje vas usrećuju. Ovnovi bi trebali naučiti da budu pažljiviji u trošenju i naviknuti se da štede novac. Ove jeseni, financijska sreća vam ide na ruku. Moguće su povišice, bonusi, unapređenja.

Bik
Jesen će biti dobar period za Bika, ne očekuju se problemi s novcem. Međutim, neće biti najbolje vreme za velika ulaganja pa ga je bolje posvetiti štednji i planiranju. U septembru mogu nastati nepredviđeni troškovi vezani za pomoć najmilijima, prenosi 24sata.hr.

Blizanci
Ključna reč za Blizance ove jeseni je stabilnost. Ostvarujete savršen balans između potrošnje i dobiti. U finansijama će vladati mirna luka. Ipak, nemojte preterivati s troškovima.

Rak
Jesen će biti prilično miran period za Rakove u finansijskom smislu. Rad i trud napokon će se isplatiti. Možete se opustiti i odmoriti, udahnuti svež vazduh s puno mira.

Lav
Lavovi će imati period s puno promena. Ako ste u poslednjim danima oskudevali kada je reč o novcu i stvarima koje želite, sada se situacija menja. Čekaju vas redovna primanja koja će poboljšati vašu finansijsku situaciju.

Devica
Tokom jeseni možete imati uspeh i zaraditi više novca nego što želite. Sredinom jeseni osetićete nalet energije, zahvaljujući kojoj ćete sami rešiti svoje probleme i pomoći bližnjima. U novembru nakon što završite važne stvari, konačno se možete opustiti sa svojom porodicom.

Vaga
Za Vagu su mogući problemi sa finansijama tokom jeseni. Neki prilivi novca na koje ste računali mogu presušiti. Ostanite mirni, stabilizirajte troškove, pažljivije planirajte budžet. U novembru će sve doći na svoje i onda ćete moći ostvariti poslovne i finansijske ciljeve.

Škorpija
Škorpije očekuje potpuno miran period, ali morate se potruditi i raditi na sebi kako biste sačuvali blagostanje. Slušajte svoju intuiciju i dosledno krenite ka svojim ciljevima.

Strelac
Ove jeseni možete sebi priuštiti ugodnu kupovinu i zabavu. Trošenje novca na ono što volite omogućiće vam da budete ispunjeni pozitivnom energijom. Oktobar će biti dobar period za realizaciju novih projekata, oni će se pozitivno odraziti na vašu finansijsku situaciju.

Jarac
Jesen će za Jarca biti mirna i stabilna u novčanom smislu. Ne očekuju se veće kupovine, ali ugodna kupovina neće naneti veliku štetu vašem novčaniku. Bićete dovoljno energični da realizujete nove projekte i ostvarite dobar profit. U novembru će vam goditi odmor s porodicom.

Vodolija
Tokom jeseni očekuje se niz finansijskih neuspeha. Prilagodite se svemu što se događa. Neke promene mogu biti i povoljne po vas. Ako dođe do finansijskog disbalansa, porodica i prijatelji mogu biti od pomoći.

Ribe
Ribe će jesen podstaći da se fokusiraju na karijeru. Sada nije najbolje vreme za promene i nepromišljene odluke. Zatražite savet od nekoga kome verujete. Pažljivo donosite odluke i napravite listu za i protiv, piše Atma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar