U trendu

Numerolozi otkrili koji će broj vladati 2023.! Evo da li je to dobar znak

Kraj je godine i aktuelno je svođenja računa, još uvek, tekuće godine, ali i prognoze za godinu koja nam dolazi. Naime, numerologija je sve popularnija u poslednje vreme, a numerolozi kažu da će naredne godine vladai broj 7.

Naime, svakom godinom dominira jedan broj, a za sledeću je to broj 7 ( 2 + 0 + 2 + 3 = 7). Sedmica označava intuiciju, tajanstvenost, pogled prema unutra, potragu za znanjem, ali i za ljubavlju.

Kako prenosi numerology.com, imamo kolektivnu priliku da se pomirimo sami sa sobom i shvatimo koliko smo evoluirali dok smo samo živeli svoje živote. Ovaj proces se neće dogoditi preko noći, ali to je u redu – energija broja 7 nije od onih koje žure.  Čuvajte svoje duhovne i emocionalne rezerve, ako osetite da se približavate burn out-u, usporite, mislite na svoje zdravlje.

U 2023. jednostavno ćete bolje razumeti sebe i zašto se ponašate na određeni način. Fokusiraćete se na otkrivanje korena stvari i ispitivanje kako su one do sada uticale na vaš život. Vreme je da istaknete svoje prednosti i poradite na slabostima.

Izgradnja jače veze između vas i prirode biće vrlo važna 2023. godine. Puno se može dobiti uzemljivanjem, kao i shvatanjem da su svi zajedno povezani. Nijedna osoba nije pusto ostrvo.

Intuicija je glavna tema 2023. godine. Nastojte da je češće sledite, a ako imate problema s povezivanjem, obratite pažnju na ove znakove – iznenadni osećaj straha ili strepnje, snažan poriv da nešto učinite, trnci u celom telu, mučnina ili telesni nemir, iznenadno stanje povećane budnosti, jasan i čvrst glas u vama koji vas upućuje da nešto učinite ili ne učinite… Pratite svoje instinkte. Oni znaju šta je dobro za vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar