U trendu

Oči na leđa kada su oni u blizini! Najopasniji znak horoskopa!

Za ovaj znak horoskopa samo oči na leđa kada su u blizini!

Pripremite se, možda prepoznate nekog svog prijatelja ili člana porodice… Iako na prvi pogled deluju smireno, kad se razbesne, bolje im se ne suprotstavljati. Često se toliko zanesu u planiranju osvete da zaborave zbog čega su se uopšte naljutili.

U ljubavi, očekujte izazove. Skloni su pronalaženju razloga za svađu čak i tamo gde ih nema. Pasivno agresivni majstori su, spremni da vam nebrojeno puta i na najgori način nabiju na nos svaku nepravdu.

Iako su strpljivi, imaju i svoj prag tolerancije, a kad ga pređete, bolje se pazite.

Najviše ih iritira potcenjivanje, dok vas zbog nedostatka lojalnosti mogu ignorisati.

Temperamentni su, pa ne prezaju ni od čega kako bi sredili svog protivnika. I ako otkriju vašu slabu tačku, očekujte da će je napasti.

Nažalost, njihova osveta može uključiti i vaše bližnje, jer znaju da će vas time još više povrediti.

Pripadnici ovog znaka su eksplozivni zbog svoje ljubomore. Ako se nađete u vezi s njima, očekujte izazove zbog njihove posesivnosti i impulzivnih izliva pred drugima.

Brzopletošću, nestrpljivošću i prezirom prema savetima šokiraće vas. A ako slučajno saslušaju vaše savete o diplomatiji, opet će raditi po svome.

Ako ste planirali večernji izlazak s njima, ne čudi se kad vas dočekaju u trenerci, s alatom u jednoj i pićem u drugoj ruci. To je čisto njihov stil.

U pitanju je osoba rođena u horoskopskom znaku – Ovan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.