U trendu

Od drame do smeha: Ovi horoskopski znaci veoma često menjaju raspoloženje

Svi imamo dane kada se ne osećamo baš najbolje. Voleli bismo da možemo kontrolisati svoje osećaje, ali naš mozak kaže drugačije. Naše raspoloženje može uticati na to kako se fizički osećamo. Kad se osećate ljutito, može vam se povisiti krvni pritisak, a ako se osećate sjajno, to može da utiče na to da budete veseli i srećni.

Ovih sedam horoskopskih znakova često imaju promene raspoloženja, a evo i zašto:

1. Rak
Zašto Rakovi stalno prolaze kroz promene raspoloženja i jako su emocionalni? To je zato što su oni apsolutno sve osećaju i to jako.

Dobro raspoloženi Rak obasuće ljubavlju one do kojih im je stalo, ali neraspoloženi Rak otići će od svih, tako da ne utiče negativno ni na koga drugog.

Dobra stvar je što ovaj horoskopski znak izražava i prihvata svoje osećaje kakvi god bili. Dobri su i u rešavanju tuđih promena raspoloženja.

2. Ribe 
Ribe su jako osetljive pa im se raspoloženje može promeniti u trenutku. Čak i najmanje bitne stvari osećaju i mogu zbog toga postati tužne. Nije čak ni važno koliko je velik ili mali problem – sve to može uticati na njihovu promenu raspoloženja.

Ribe ne mogu normalno funkcionisati pred sukobom jer se ne znaju nositi na pravilan način s njim. Mrze da se osećaju bespomoćno!

Srećom, Ribe su obično sposobne prevladati promene raspoloženja.

3. Škorpija 
Poznato je da je Škorpija horoskopski znak koji se vrlo često ljuti. Osim toga, često i menja raspoloženja. Poput Raka i Riba, Škorpija je vodeni znak koji stvari oseća strastveno, a njihova raspoloženja odražavaju taj intenzitet.

Kada Škorpija nije raspoložena ne može to da sakrije a i  ne trudi se. U takvom raspoloženju neće da sluša tužne pesme već će pustiti da ga tužno raspoloženje podstakne na akciju, bilo da se radi o osveti za nekoga ko ih je povredio ili zbog toga što su tu kad ih neko koga vole treba.

4. Ovan
Ovan svoje osećaje ili raspoloženje neće da zadrži za sebe. Ali zašto Ovnovi menjaju raspoloženja? To ima veze s njihovim stavom. Jer osim što će biti besni, bit će odlučni da vas pobede u nekoj vrsti takmičenja samo da bi vam pokazali koliko su superiorni.

Koliko god bila jaka raspoloženja Ovna, ona ne traju toliko dugo. Vrlo brzo mogu iz tuge preći u srećno raspoloženje.

5. Vaga
Vaga kada nije dobro raspoložena uvek će pitati ostale ljute li se na nju jer ona uvijek brine o tuđim osećajima. Odgovor je obično negativan. Vage se boje da nekoga nesvesno ne povrede.

Vage ne žele biti neraspoložene, ali one osećaju sve – a to uključuje i stvari koje nemaju nikakve veze s njima. Na sebe stavljaju veliki teret osećaja drugih ljudi, a to je posebno veliko opterećenje.

6. Blizanci 
Blizanci svoje osećaje ne mogu sakriti od drugih ljudi. Kad god ih neko pita jesu li loše volje, obično će odgovoriti da su dobro i kao dokaz to potkrepiti s hrpom razloga. Nažalost, njihovi ‘razlozi’ dokazuju zašto su loše raspoloženi.

Pored tog, Blizanci imaju tendenciju da objavljuju na društvenim mrežama raznolik sadržaj dok se njihovo raspoloženje ne vrati u normalu. Kasnije se mogu čak zbog toga postideti i izbrisati to što su objavili

Verovatno bi im bilo bolje da samo priznaju kako se osećaju, umjesto da se pretvaraju da su stalno srećni. Srećom, iako su loše volje, nisu oni koji bi dugo držali loše raspoloženje u sebi.

7. Devica
Device su posesivne i sklone promenama raspoloženja, a posebno kad ne dobiju što žele, i tačno onako kako žele. One jednostavno vole i moraju sve kontrolisati.

Ako Devica kaže: ‘Treba mi malo vremena’, verujte joj. Ne želite imati posla s ovim horoskopskim znakom nekoliko sekundi pre nego što ‘plane’, piše Your Tango.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.