U trendu

Od njih očekujte sve osim odanosti: 5 horoskopskih znakova koji će vas 100% prevariti sa nekim sa posla

Kada su u pitanju odnosi, prevara se često smatra univerzalnim znakom izdaje. Za one koji misle da je njihova veza dobra i ne pokazuje nikakve znakove prekida, bilo bi jako teško da shvate da ih partner vara svaki dan i to na poslu.

Za one koji imaju problema u vezi to može biti i očekivano, ali ne znači da je manje teško.

Ako ste u ozbiljnom odnosu sa nekim ko vara, može biti teško da prevaziđete taj čin i da krenete dalje, ali ako znate da postoji šansa da vas partner prevari, možda možete da ga sprečite.

5 horoskopskih znakova koji će vas 100 posto prevariti sa nekim sa posla:

Ovan

Strast Ovna je nezasitna, oni uvek traže sledeći izazov ili novo iskustvo za isprobavanje. Ako njihovi sadašnji odnosi sa vama ne zadovoljavaju njihove želje, oni će početi da traže to što im treba sa strane. Kako često rade u velikim kolektivima, velika je šansa da kad varaju to rade sa nekim od svojih kolega.

Rak

Rak postaje nervozan kad je vreme da se smiri i kada je u dugačkoj vezi koja zahteva duboko posvećivanje. Oni mogu biti zabrinuti ako osećaju da ste im prišli preblizu, a to izaziva da isprobavaju nove stvari sa nekim iz kolektiva. To će im biti zanimljivo neko kraće vreme jer je novo i uzbudljivo.

Škorpija

Škorpija je veliki ljubitelj iskrenosti, a to očekuju i od svojih partnera. Ako oseti da je prevarena, vratiće istom merom i to sa nekim od kolega sa posla. Škorpija je prilično nepoverljiva, pa ako učinite nešto čime ćete poljuljati njeno poverenje, nagon za varanjem ćete joj učiniti još snažnijim.

Vodolija

Vodolija ima dugačku listu zbog koje će poželeti da prevari svog partnera, a tu spadaju i osećaj da je partner ograničava, obeshrabruje ili da joj je jednostavno dosadno. Ako oseća da se nešto od toga dešava dok je sa vama, zabavu će potražiti u zagrljaju nekog od svojih kolega. One mogu čak početi i da traže novog partnera među svojim saradnicima, pogotovo ako joj jedan od njih pruži zagrljaj.

Ribe

Iako se brzo približavaju drugima i nemaju problema sa održavanjem snažnih emocionalnih odnosa, Ribe se ne nose sa kritikama baš najbolje. Ako ih kritikujete, potvrdu svojih kvaliteta će potražiti u nekom od kolega sa posla.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar