Oni su kao vino: Znaci horoskopa koji s godinama postaju sve lepši

U načelu, lepota nije pitanje godina. Prema astrologiji, neki horoskopski znakovi zapravo postaju lepši s godinama.

Naime, naročito unutrašnja lepota, koja se tokom života okreće prema napolju kroz povećanje samopouzdanja, više iskustva i smirenosti, s godinama postaje gotovo optički vidljiva ili barem uočljiva. Mudrost, ravnoteža i radost tada su takođe vidljivi spolja. Neki taj fenomen nazivaju i svojevrsnom harizmom koja zrači. Ova tri horoskopska znaka s godinama postaju lepša…

Blizanci

Blizanci su prirodno puni energije, stalno su u nekoj akciji i uvek su spremni za pustolovine. Vole da prihvataju izazove i bez oklevanja skaču u hladnu vodu. Njihov neustrašiv, hrabar, ali i društven način života nadahnjuje mnoge ljude i često ih čini miljenicima u društvu. Zbog svoje otvorene prirode, Blizanci tokom života imaju mnoga iskustva i susreću se s raznim ljudima i stilovima života. Ta raznolikost, to bogatstvo čini osobu rođenu u znaku Blizanaca opuštenijom, mirnijom i uravnoteženijom – što na kraju i vizuelno isijava.

Devica

Devica je jako zabrinuta za dobrobit drugih, ali živi oprezno i svesna je sebe. Njena precizna i pažljiva priroda takođe je uočljiva u rutini nege. Naime, Devica pomno pazi na ono šta stavlja na kožu i kosu. U skladu s motom „Ništa ne dolazi ni iz čega“, Devica uvek pridaje veliku važnost negovanom izgledu i to radi godinama. Čak se i u poodmakloj starosti Device još uvek smatraju vrlo privlačnima.

Ovan

Kao i Blizanci, Ovan je poznat po svojoj pustolovnoj prirodi. Preuzima nove poduhvate srcem i dušom i na život više gleda kao na putovanje kroz uspone i padove, a ne kao na laganu šetnju. Njegova životna energija čak i u tinejdžerskim danima odiše visokim nivoom privlačnosti i druge su osobe bukvalno fascinirane njime. Što je Ovan stariji, to postaje otvoreniji i iskreniji; na svom putovanju uči da sluša i odgovara drugima – izuzetno privlačne osobine koje omogućuju da mu harizma raste i čini Ovna (čak) lepšim u starosti!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.