U trendu

Oni su najromantičniji par zodijaka, ljubav im je zapisana u zvezdama

Vagu možete identifikovati na osnovu tri poznate karakteristike: Oni su društveni, kreativni mirotvorci. Ribe su još jedan kreativni znak sa akcentom na lepoti i ćudljivosti.

Oba znaka su poznata po svojim velikodušnim, ljubaznim i lojalnim ličnostima, i kao rezultat toga, uparivanje Vaga i Riba ima tendenciju da bude i bukvalno ‘nebeski spoj’.

Da li su Ribe i Vaga kompatibilne? Ova dva znaka dele aspekt koji ih zbližava.

„Vagom vlada Venera, a Ribe su egzaltacija Venere“, kaže astrolog Bond za Elite Daily, „što je veoma važno jer su oba ova znaka krajnje beznadežni romantičari zodijaka.“

“To u suštini znači da su oba znaka veoma prisna sa romantičnom energijom planete ljubavi, što ih čini „zaljubljenim u ljubav“. Vage vole velike gestove i srećne krajeve, a poznato je i da su Ribe izuzetno romantične.

Ribe su generalno osetljive, ali ova osobina ih takođe čini razumnim i intuitivnim prema potrebama svog partnera. Oni primećuju male, beznačajne stvari koje pomažu u održavanju plamena veze.

Evo kvaliteta koje ovi znakovi dele u smislu kompatibilnosti:

Oni balansiraju jedni druge

Ribe često vole ljude koji će stati i čuvati leđa ako to nekog drugog čini srećnim, pa im je u životu potreban neko jake volje. Vage su savršena dopuna jer prepoznaju nepravdu i vide stvari iz perspektive svog partnera. Vage su vazdušni znaci, a taj element „omogućava realističniji pristup ružičastim naočarima Riba“, kaže za Elite Daily astrolog Valerie Mesa. U ovom scenariju, Vaga se zalaže za Ribe i pokušaće da uradi ono što može – da osigura sreću svog partnera.

Ribe mogu da dodaju nijansu koja može pomoći Vagi, koja kao znak pokušava da bude objektivna. „Ribe to mogu ublažiti subjektivnošću koja može biti veoma korisna za obe osobe. Ova dva znaka se dopunjavaju. Dok Vaga dobro živi u neurednom domu, Ribe se trude da osiguraju organizaciju. Kada se partner rođen u Ribama oseća beznadežno u vezi sa svojim izgledima, Vaga ih brzo podseća na njihovu strast, kreativnost i sjaj. To je sjajan balans. Kao što Mesa objašnjava „Vaga pokazuje Ribama lepotu u partnerstvu, [dok] duhovnost Riba inspiriše Vagu“. Slabost jednog znaka je snaga drugog, što Ribe i Vagu čini vrhunskim parom.

Oni će učiniti sve da njihov partner bude srećan

Ribe i Vaga su oboje odlični timski igrači, prema Bondu. „Čini se da oboje imaju perspektivu ’dvoje je bolje od jednog’, tako da mogu da formiraju ovu malu jedinicu i da se osećaju jačim u vezi nego što bi možda da su sami. Kao zajednica, oni će učiniti sve što je potrebno da se drže zajedno

S obzirom na njihove ružičaste naočare i idealizaciju ljubavi, nema mnogo toga što ne bi uradili da pokušaju da dostignu i sačuvaju bajku. „Postoji mnogo žrtvovanja koje su oboje spremni da podnesu, što ponekad može biti nezdravo, ali može biti i veoma slatko.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar