Oni su pravi srećnici: Na ova 3 horoskopska znaka neće uticati retrogradni Merkur

Ove godine Merkur će treći put krenuti retrogradno od 23. avgusta i trajaće do 15. septembra. Njegov retrogradni hod pogodiće većinu horoskopskih znakova, međutim ova tri znaka neće morati da se hvataju za glavu jer će Merkurova kretnja imati pozitivan uticaj na njih.

Bik

Vaša glad za napretkom dodatno će porasti tokom retrogradnog Merkura od 23. avgusta do 15. septembra ove godine. Potraga za novim poslom ići će izuzetno lako, kao i ostali poduhvati. Ostali horoskopski znaci kojima ste okruženi često će zaboravljati dogovore, pa će taj teret pasti na vas. Povedite računa kako biste imali sve crno na belo. U ljubavi ćete uvideti pređašnje greške, ali i način da to ispravite. Partnera oduševite kratkim putovanjem. Slobodni Bikovi uživaće u slobodi i pažnji sa svih strana.

Lav

Čak ni retrogradni Merkur ne može poremetiti dominantnu prirodu Lava. Osetićete pojačanu snagu i motivaciju usmerenu ka završavanju započetih poslova. Komunikacija će vam ići od ruke sa manje energičnim ljudima, jer ćete ih upravo vi i pokrenuti.  Očekuju vas potencijalne promene na poslu, ali ne brinite. Vi se odlično prilagođavate  promenama. U ljubavi budite obazrivi kod izbora osobe kojoj pružate pažnju kako kasnije ne biste zažalili.

Ribe

U periodu retrogradnog Merkura više se fokusirajte na stvaranje, ideje, pisanje, pogotovo ako radite posao u tom domenu. Oni koji se bave savetovanjem i konsultacijama iskusiće napredak. Ljudi će uvažiti vaš trud. Moguće su konstruktivne, ali i zlonamerne kritike, međutim nemojte dozovoliti da one utiču na vašu sreću. Svoju privatnost sačuvajte za sebe i držite se dalje od ogovaranja, piše city magazine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.