U trendu

Oprez nakon raskida: 3 znaka horoskopa su najveći osvetnici

Mnogi prihvate razlaz i raskid veze, nastavljaju dalje sa životom. Ali postoje tri znaka Zodijaka koji će, ako su emotivno povređeni, učiniti sve kako bi se osvetili.

Blizanci
Stara kineska poslovica kaže: sedi na obalu reke i videćeš leš tvog neprijatelja kako prolazi. Upravo je to u glavi Blizanaca nakon raskida, koji će iščekivati dan da svog bivšeg partnera, sada neprijatelja, vide kako pati. Kod Blizanaca čak i kada niste krivi, krivi ste za sve pare.

Lav
Mrzi vas jer više niste poslušni i ne divite se njegovoj veličanstvenosti. Neće raditi ništa odmah jer osveta se služi hladna, ali će zato ostale svoje sluge unajmiti da vam zagorčaju život gde god se pojavite. Čitava vojska poslušnika će se organizovati protiv vas. Bilo na poslu, na ulici, u svim sferama života u kojima su Lavovi uticajni.

Škorpija
Iako bi po astro pravilima bivši partner Škorpije trebalo da nestane sa lica zemlje, u realnosti to baš ne ide tako. Napraviće najpodliji i najmisteriozniji plan da bivši partner zažali što se rodio. Nijedna kazna nikada neće biti dovoljna, ako pitate Škorpije, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)