U trendu

Osoba rođena u ovom horoskopskom znaku vas nikada neće napustiti

Verovatno ste do sad čuli da se više od polovine svih brakova u svetu završi razvodom. Takođe ste verovatno svesni koliko podela imovine može biti skupa i bolna. Ukoliko ste na oprezu kada treba da ozvaničite vezu sa nekim novim, možda ne bi bilo loše da razmotrite horoskop vašeg partnera.

Čitajte dalje kako biste saznali koji horoskopski znak „dok nas smrt ne rastavi“ shvata bukvalno.

3. Jarac

Jarčevi su najpoznatiji po svom intenzivnom nagonu i opsesiji uspehom. Ali kao što daju 100 posto u kancelariji, isto će učiniti i u vezi. Pod vladavinom Saturna, simbola odgovornosti i posvećenosti, Jarčevi nikada ne daju obećanja koja ne mogu da ispune, kažu astrolozi.

2. Rak

Rak je jedini znak kojim vlada Mesec, planeta emocija i udobnosti. Kao takvi, oni ne vole ništa više od brige o svojim prijateljima, porodici i partnerima. Rakovi se neće ustručavati ni pred čim da bi osigurali vezu koja će izdržati test vremena. Sa sklonošću ka domaćinstvu, Rak je zaista u svom elementu kada treba da sa nekim izgradi dom i budućnost.

1. Bik

Astrolozi se slažu da je lojalni Bik znak kome možete verovati da vas nikada neće napustiti. Bikom vlada planeta ljubavi, Venera. Poput Jarca, oni razumeju da je za velike stvari potrebno strpljenje i naporan rad, stoga ne odustaju lako. Jednom kada Bik odluči da želi da bude sa nekim, biće potrebno mnogo da se predomisli!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.