Osobe iz ova 2 znaka rođene su za šefove

Postoje ljudi koji vole da upravljaju drugima a ima i onih kojima više odgovara pozicija „potčinjenog“, ili pak osobe iz senke.

Zodijak je napravio jasne podele po tom pitanju pa je i golim okom vidljivo koji znaci, poput Lava i Škorpije vole da su glavni ali ne i da šefuju, dok opet, osobe rođene u znaku Raka, Vodolija i Riba nemaju ništa protiv da stalno imaju nekoga nad glavom.

Ipak, dva znaka ističu se više od ostalih u uživanju na poziciji „komandanta parade“.

To su Ovan i Jarac.

Ovan

Iako je često neozbiljan i znak sklon jednokratnim avanturama, poslovima i odnosima s drugima, nemojte se s Ovnom prevariti kada vam je on nadređeni. Oni imaju autoritet i znaju kako da postave ciljeve.

Rođene su vođe, kreativni su, vredni i lako sklapaju poslove. Jedino što često idu „glavom kroz zid“ što ume da bude na štetu čitave firme, ne samo njih.

Jarac

U odnosu na Ovna, Jarac nije toliko tvrdoglav i plahovit ali jeste često neosetljiv i spreman je da na poslu „gazi preko leševa“.

Bore se za svoje ciljeve, nije im problem da otpuste radnika ako primete da šteti kolektivu, a isto tako i da ga pohvale ili unaprede. Vole da rizikuju ali da pre toga dobro premere situaciju. Uvereni su da su baš oni i samo oni – uvek u pravu.

1 komentar
  1. Nataša Gajić

    1/… 10/… „uvijek u pravu“ i samo „glavom kroz zid“. nisu baš neke opcije za šefa parade, ali kad su neki „sin i otac“, firma mora da se poštuje (malo smiješno da sin „gazi preko leševa“, do neosjetljivosti, sebi škodi)- „mama“ se tu nekako našla kao „domaćica a treći čovjek“, da koordinira poslove i uklanja opravdanja… kao nešto između

Napišite komentar