Osobe rođene na Božić su stvarno posebne: Njima će sreća uvek biti naklonjena i kroz život će ići zaštićeni

Veruje se da imaju svog anđela čuvara koji deluje kao glas razuma, ali imaju i posebne karakterne osobine

Za osobe koje su rođene na Božić veruje se da će imati posebnu sudbinu obzirom da su rođeni na dan Hristovog rođenja. Oduvek se verovalo da će njima život biti naklonjen i da će kroz život uvek biti zaštićeni.

Mnogi smatraju da su ljudi rođeni 7. januara veoma inteligentni, nadareni i maštoviti. Takođe, veruje se da imaju svog anđela čuvara koji deluje kao glas razuma, ali i posebne karakterne osobine.

Za ljude koji su rođeni na najveći hrišćanski praznik kaže se da imaju veliko srce i da se nesebično daju onima do kojih im je stalo. Takođe, veoma su predani i ne odustaju lako, u čemu god da se oprobaju, nevezano za to da li im ide od ruke ili ne.

Drugi ih smatraju ljudima od poverenja, onima koji nikada ne daju lažna obećanja, kako porodici i prijateljima, tako i u poslovnom okruženju jer se nikada ne zaleću da ponude više od onoga što mogu da daju.

Kada su u pitanju međuljudski odnosi, ove osobe su vrlo nežne i romantične. Ponekad umeju da deluju pesimistično, ali su zapravo samo vrlo oprezni i spremni za svaki preokret i ishod.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.