U trendu

Ostvariće sve što požele: 3 znaka Zodijaka od 21.5. do 22.6. čeka velika sreća

Sunce ulazi u znak Blizanaca 21. maja i boraviće u njemu sve do 22. juna 2022. godine. Vladavina Blizanaca je moćan period. Vaše želje su pojačane, a Merkur koji je planeta vladar Blizanaca, donosi veliku snagu i lekcije. Od njega ćemo posebno učiti, jer je retrogradan.

Najbolje će tokom vladavine Blizanaca proći oni koji nauče biti fleksibilni, otvorenog uma i koji se prilagode svakoj situaciji. Pred mnogim znakovima je period druženja, napretka i povezivanja – moguće je obnoviti i neka stara prijateljstva.

Saznajte koja 3 horoskopska znaka će dobiti ono što žele od 21.5. do 22.6., dok je Sunce u Blizancima:

Blizanci

Dragi Blizanci, ovo je idealno vreme da se fokusirate na sebe i svoje ciljeve. Šta ste spremni da promenite?

Imate odlučnost da sledite ono što ste zacrtali. Kormilo broda života je u vašim rukama – vi upravljate i rukovodite, vi ste spremni da menjate pravac, izaberite put.

Vreme je da se udubite u svoju autentičnost i ono što vas čini jedinstvenim. Usled uticaja Merkura, možete više razmišljati o svojim vezama i emotivnim odnosima.

Bez obzira da li reč o prijateljstvu, partnerstvu ili porodici, znaćete kako da postupite. Stavljate sada sebe na prvo mesto, posvećujete se razvoju svog bića maksimalno.

Vaga

Dok se Sunce kreće kroz Blizance, Vage su spremne da prizovu još avantura u svoj život. Moguće je da ćete napokon isplanirati i realizovati putovanje o kojem dugo maštate.

Kada Venera uđe u Bika 28. maja, pripremite se da uđete u nepoznati teren koji od vas traži da prihvatite svoju ranjivost – tada je idealan trenutak da negujete ljubavne veze.

U ovom periodu možete ostvariti puno romantičnih ambicija. Idite polako, ne žurite i verujte u proces. Ovaj period je definitivno vaš.

Vodolija

Napokon se možete osloboditi stresa i napetosti – sada je vreme za više zabave! Vladavina Blizanaca donosi sjajne promene u vaš život.

Na poslu vas očekuje olakšanje, kreativnost, lepe želje – možete ostvariti na jednostavan način ono što ste planirali.

Razveselite sebe, priuštite sebi zadovoljstvo, povežite se sa sobom. Ako već dugo razmišljate o nekoj osobi ili o početku veze, sada je vreme da ta sanjarenja pretvorite u stvarnost.

Krajnje je vreme da zasijate, sav vaš trud će se konačno isplatiti. Skupite hrabrost, ostvarite svoj san, piše Sensa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar