Osvetoljubivi do srži: Ko njih prevari, neće se dobro provesti

Pod kojim znakovima se rađaju najosvetoljubljivije žene na planeti? Zodijak kaže oprezno sa ova četiri znaka… Nikad nemojte da se zamerate osobama rođenim u ovim horoskopskim znakovima, jer osveta je njihovo drugo ime:

Škorpija

Ako je žena rođena pod znakom Škorpije, malo je verovatno da ćete moći da je vrtite oko malog prsta. Lako analizira svog sagovornika i nikad ne oprašta ako neko ikad pokuša da od nje napravi budalu. Žena Škorpija smatra da nema ništa loše u osveti – učiniće sve da kazni neprijatelja po svojoj pravdi.

Bik

Žena Bik se odlikuje osvetničkim karakterom. Možda će čak da trpi uvredu, možda će čak dati i drugu šansu sagovorniku, ali kada uvidi da toj osobi nema pomoći – sledi strašna osveta. Tada ne prihvata nikakva izvinjenja!

Lav

Lavica je ljubazna i fina, ali bolje da joj ne stajete na žulj. Ako joj stanete na put i pokušate da joj oduzmete slavu, ograničite je na bilo koji način, odmah će se ustremiti na vas tako da nećete znati šta vas je snašlo.

Rak

Po pravilu Rakovi vole svoju porodicu, ali ako neko uvredi nekog njihovog – ta osoba se neće dobro provesti. Rak će smisliti takvu osvetu da će biti opasniji i od besne Lavice i od opasne Škorpije i od razjarenog Bika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.