U trendu

Otkrijte koji je vaš srećan dan u junu, svaki znak ima svoj datum!

Mnogi su skeptični prema horoskopu, ali mnogi ga čitaju čisto da znaju trebaju li malo “sreću pogurati”. Ako je verovati zvezdama ovo je najsrećniji dan za svaki znak pojedinačno u junu. Nekim je već prošao, a nekima tek sledi:

Ovan: nedelja, 4. jun

Odmah na početku meseca očekuje vas nova prilika za rast. Pun Mesec u Strelcu podstiče vas da izađete iz svoje zone udobnosti i napustite stare obrasce. Ako ste dovoljno hrabri da krenete novim putem, univerzum će vas veoma nagraditi.

Bik: nedelja, 11. jun

Kada se retrogradni Pluton vrati u znak Jarca, to je vaša prilika da pogledate svoj život iz nove perspektive. Ovo će vam omogućiti da postanete svesniji svojih obrazaca i shvatite šta bi trebalo da bude vaš sledeći korak.

Blizanci: nedelja, 18. jun

Ponekad zaboravite koliko ste posebni. Kretanje retrogradnog Saturna u znak Riba će vam pomoći da postanete svesni svoje unutrašnje snage. Setićete se šta je vaša misija i koliko je važno slediti poziv svoje duše.

Rak: nedelja, 18. jun

Saturnov prelazak u znak Riba takođe će vam pomoći da otkrijete svoju unutrašnju snagu. To ćete posebno osetiti u oblasti odnosa, jer ćete steći posebno samopouzdanje i hrabrost da postavite jasne granice i borite se za svoje blagostanje.

Lav: Petak, 30. jun

Retrogradni Neptun će vas uputiti da tražite istinu. Ponekad ne znate tačno šta želite i u kom pravcu idete, ali sada je vreme da zakoračite na pravi teren, otkrijete svoje autentične vrednosti i postanete svesni ko ste zaista.

Devica: ponedeljak, 19. jun

Kada se Jupiter u Biku uskladi sa Saturnom u Ribama, to je jedinstvena prilika za vas da okrenete novo poglavlje u svom životu. Obećava vam se mogućnost rasta, ali samo ako verujete sebi i sledite sopstvenu intuiciju.

Vaga: nedelja, 11. jun

Ponekad vam je teško da izrazite svoja osećanja jer se plašite da ćete nekoga povrediti. Merkur u znaku Blizanaca vam pomaže da naglas govorite o onome što mislite i osećate. Ovo donosi pozitivne promene u vašim odnosima.

Škorpija: četvrtak, 22. jun

Kada Juno, asteroid ugovora i dogovora, pređe u znak Raka, to vam donosi jedinstvenu priliku: možete dobiti ponudu za novi posao ili unapređenje, ili možete odlučiti da se posvetite posebnoj osobi na ličnom frontu.

Strelac: utorak, 6. jun

Venera prelazi u strastvenog Lava, omogućavajući vam da pronađete svoju unutrašnju vatru i još više se fokusirate na svoju strast. Nemojte se plašiti da se potpuno posvetite svojim snovima, čak i ako to znači ogromnu promenu.

Jarac: sreda, 21. jun

Ponekad ste toliko zauzeti svim svojim obavezama da zaboravite na sebe. Kada asteroid Ceres pređe u znak Vage, ohrabriće vas da sebe stavite na prvo mesto i konačno brinete o sebi.

Vodolija: sreda, 21. jun

I vi ćete osetiti uticaj Cerere u znaku Vage, ali ćete ga najviše primetiti u oblasti veza. Ovo je vreme da se fokusirate na veze koje vam najviše znače i otkrijete načine da ih bolje negujete u budućnosti.

Ribe: nedelja, 4. jun

Pun Mesec u Strelcu podstiče vas da napravite mesta za rast i obilje u svom životu i da počnete ozbiljnije da sledite svoje snove. Prihvatite nove prilike koje vam se pružaju i shvatite da zaslužujete sve lepo što vas čeka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar