Otkrijte mračne strane Blizanaca kako biste lakše izašli na kraj sa njima

Svaki znak ima negativne osobine, pa i Blizanci, koje prati glas da su nepouzdani, površni i kolebljivi. Otkrijte mračne strane ovog znaka kako biste lakše izašli s njim na kraj

Nedoslednost

Pripadnici ovog znaka nedosledni su u svemu što rade. Jednom će u određenoj situaciji postupiti ovako, a drugi put u istoj situaciji drugačije. Oni mogu da imaju koristi od takve improvizacije, ali drugima njihova nestalna ćud ide na živce.

Površnost

Ljudi lako poveruju da su Blizanci sveznalice jer o svemu imaju da kažu nešto. Međutim, ubrzo shvate da je njihovo znanje o većini područja površno. Blizanci su majstori pamćenja i ubacivanja ključnih činjenica u konverzaciju, ali ako pokušate sa njima uđete u dublju raspravu, spretno će skočiti na drugu temu.

Nepouzdanost

Osoba rođena u znaku Blizanca teško ostaje fokusirana na jedan zadatak ili osobu. Ostaviće posao nedovršenim ako mu nešto drugo privuče pažnju. Prekršiće dogovor ako mu iskrsne zanimljivija prilika ili je naprosto izgubio volju. Daje obećanja koja ne mogu da ispuni samo da se reši sagovornika.

Dvoličnost

Voli da sedi na dve stolice. Udvara se nekolicini simpatija ili drži nekog u rezervi za slučaj da mu aktuelni partner dosadi ili se posvađa s njim. Budući da su retko strastveno zaljubljeni, odustaju od veze ako u njoj ne dobijaju dovoljnu mentalnu stimulaciju.

Komplikovanost

Ne umeju brzo da prepoznaju bitno pa komplikuju jednostavne situacije. Na većinu pitanja gledaju iz višestruke perspektive i uzimaju previše faktora u obzir, što im u mozgu stvara neviđenu zbrku. Ponekad prema istoj stvari gaje različita osećanja pa oklevaju sa odlukom ili se predomišljaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.