U trendu

Ova 2 horoskopska znaka imaju najjače veze sa svojim ličnim anđelom čuvarom, olakšava im teret života

Svaki znak Zodijaka, prema astrologiji, ima svog anđela ili arhangela koji je s njim povezan i kojeg može smatrati ličnim čuvarom. Anđeo ima zadatak da olakša najveći teret koji je život tom znaku dodelio.

Anđeli Zodijaka pomažu nam da bolje razumemo svoj astrološki znak i njegovu ulogu na našem životnom putu, u ličnom razvoju i životnoj svrsi. Zašto smo se rodili baš u tom znaku i čemu nam on ‘služi’, kakve nam prirođene vrline i ličnost daje? Anđeli nas također čuvaju i, prema verovanjima, možemo im se obratiti za pomoć.

Međutim, postoje horoskopski znakovi koji su više prizemljeni i fokusirani na ovozemaljsko. A tu su i drugi znakovi zodijaka koji su više u skladu s duhovnošću, religijom, svemirom i višom silom. A ova dva horoskopska znaka imaju najjače veze sa svojim anđelom čuvarom…

Ribe
Poznato je da su ribe najduhovniji znak zodijaka. Duboko su maštovite, intuitivne i saosećajne prema emocijama drugih ljudi oko sebe. Ovom vodenom znaku lako je da stvori dublju vezu s ljudima i duhovnim energijama jer su vidovitiji i usklađeniji sa svojim anđelima čuvarima od većine drugih. Stalo im je do ličnog rasta i stvaranja vrednog života, pa pozivaju anđele čuvare da njima – ali i drugima – pomognu na tom putu.

Anđeo čuvar riba je arhanđeo Barakiel, čuvar dobrote, vere i vidovitosti. Ribe su dobre u istraživanju svoje duše i osećanja, a Barakiel im je iscelitelj i vodič u tome.

Vodolija
Ovaj vazdušni znak je slobodan mislilac koji stalno sve preispituje. Ali, kada veruju u nešto, poput moći i odgovora iz neočekivanog izvora, veruju u to. Oni to jednostavno prihvataju. Izuzetno su otvoreni za nove načine razmišljanja i delovanja i dobro razumeju što se događa u svetu. Sa svojom snažnom željom za stvaranjem pozitivne promene u svetu, kanališu svoje duhovne uvide kao vođstvo.

Anđeo čuvar Vodolije je arhanđeo Gavrilo, anđeo svetlosti, koji predsedava nebeskim dvorom. Gavrilo donosi slobodno mišljenje, humanizam, otkrivenja, nadu i istinu, prenosi Miss7.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.