U trendu

Ova 3 horoskopska znaka bi u julu mogla da uđu u ozbiljan keš, ali samo ako odigraju pametno

Prema predviđanju astrologa, smeši se velika sreća pojedinim znacima, posebno kada je u pitanju dobra zarada.

Mesečni horoskop za jul obećava značajne dobitke za ova tri znaka horoskopa.

Blizanci

Spremite se za nove finansijske planove, Sunce obasjava upravo vašu kuću dobitaka i lične imovine. Međutim, to ne znači da treba već sad da počnete da neumereno trošite. Naprotiv, možda ćete malo morati i da „stegnete kaiš“, ali samo sredinom meseca, a onda vam planete šalju dobre vibracije i lepe dobitke.

Devica

Već neko vreme nosite teret finansijskih ograničenja, ali uskoro stiže olakšanje. Od sredine meseca, oslobodićete se većih dugova ili nekog manjka u budžetu u koje ste nesmotreno upali. Ipak, moguće je da ćete baš oko novca voditi žustre rasprave u kući ili sa partnerom. Ako s nekim delite budžet, ovog meseca osigurajte ravnopravno opterećenje.

Vaga

Vreme je za preokrete u karijeri, a zanimljivo je i da vaš vladalac Venera – od polovine jula – boravi u vašoj kući avanture. Mesečni horoskop za jul vama najavljuje mogućnost veze posla i egzotičnih destinacija. Ne zaboravite da dobitak nije uvek samo novčani – moguće je fantastično putovanje, kao i da ono rezultira budućom visokom zaradom, prenosi Luftika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar