U trendu

Ova 3 horoskopska znaka do početka juna očekuje preporod: Stižu uspeh, novac i ogromna sreća

Svi problemi će nestati, a očekuje ih i uspeh i novac.

Evo koja 3 horoskopska znaka će do početka juna osetiti ogromno olakšanje.

Blizanci

Blizanci će do kraja meseca ponovo osetiti mir, a očekuju ih i važne odluke krajem maja, koje će urediti dalji tok njihovog života. Blizanci će u ovom periodu rasuđivati na pravi način i sve što budu zamislili ostvariće se.

Na poslu dobijate konačno pravi tretman. Ostavićete stresan period iza sebe.

Rak

Rakovi će izaći iz napetog perioda do 25. maja, da bi u junu potpuno zablistali. Zvezde su ovo znaku posebno naklonjene u ovom periodu, pa je veoma moguće da će konačno rešiti pitanje nasledstva ili će iznenadno doći do novca. Iako je za većinu jun nepovoljan mesec za napredak u karijeru i pronalazak novog posla, za vas je ovo idealan period.

Lav

Prema astrološkim prognozama za jun, Lavovi će biti obasjani energijom samopouzdanja, strasti i kreativnosti. Ovo je savršeno vreme da pokažu svoje talente, ostvare svoje ambicije i dosegnu vrhunac svoje karijere. Lavovi su prirodni vođe, a ovaj mesec će biti idealan za preuzimanje inicijative i ostavljanje snažnog utiska na svoje kolege, nadređene i poslovne partnere.

Kada je reč o ljubavi i romantici, Lavovi će uživati u strastvenim i vatrenim trenucima. Jun će biti povoljan period za romantična putovanja, izlaske i obnovu veza. Lavovi će zračiti samopouzdanjem i šarmom koji će privlačiti pažnju drugih ljudi, piše Najžena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.